Tekst objavljen: 20.03.2015 15:33        


Posetioci Sajma automobila u Beogradu imaju priliku da učestvuju u nagradnoj igri i dobiju Mazdu 3 koja je izabrana za najbolji automobil u Srbiji u 2014. godini izborom čitalaca magazina Auto Bild. Zaiteresovani za učešće u nagradnoj igri treba da popune kupon iz časopisa Auto Bild i ubace ga u kutiju na štandu te novine, koji se nalazi u Hali 2 Beogradskog sajma.

Mazda 3 za najsrećnijeg posetioca Sajma automobila

Zamenik glavnog i odogovornog urednika tog časopisa Dejan Potkonjak izjavio je Tanjugu da će nagradna igra trajati za vreme održavanja Salona automobila od 20. do 29. marta, kada će biti izvučen i srećni dobitnik automobila koji je pobedio u nadmetanju 39 automobila u šest kategorija.

On je istakao da je u glasanju učestvovalo gotovo 27.000 čitalaca magazina Auto Bild i posetilaca sajta www.blic.rs podsetivši da su organizatori nagradne igre kompanija Rinigijer Aksel Špringer i Auto Bild.

Potkonjak je rekao da je počeo i drugi ciklus izbora za najbolji automobil 2015. godine u Srbiji pod nazivom "Zlatni auto" a sada će biti 44 kandidata u sedam kategorija i glasanje će trajati do kraja maja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
novi automobil novi auto auto automobili nagrada auto bild zlatni auto mazda 3

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana