Tekst objavljen: 24.02.2016 11:41        


Sa sve većom prisutnošću digitalnih plaćanja širom sveta, kompanija MasterCard nastavlja saradnju sa partnerima na kreiranju novih povezanih i sigurnih sistema za plaćanje.

MasterCard kreira novi sigurniji sistem za plaćanje

Na Svetskom kongresu mobilne telefonije, kompanije MasterCard i Giesecke & Devrient (G&D) najavile su partnerstvo koje kombinuje uslugu MasterCard Digital Enablement Service (MDES) i G&D’s Convego CloudPay rešenje, omogućavajući bankama izdavaocima da rade direktno sa kompanijom G&D na implementaciji tehnologije tokenizacije koja je standardna na nivou industrije za izdavaoce HCE novčanika.

Ovo korisnicima pruža pristup digitalnim plaćanjima koja su omogućena direktno od strane njihovih banaka izdavalaca.

Vodeći svetski provajder mobilnih plaćanja, kompanija G&D, na taj način postaje prva kompanija- treća strana koja će ponuditi MDES tokenizaciju bankama izdavaocima kartica.

„Srećni smo što ćemo raditi sa liderom u industriji kao što je kompanija G&D kako bismo pružili nove platne opcije našim izdavaocima i korisnicima kartica širom sveta. Već godinama smo pioniri u oblasti inovacija u mobilnim plaćanjima, a zajedno sa kompanijom G&D pružamo jednostavna i sigurna digitalna plaćanja koja koriste tehnologiju tokenizacije“, rekla je Šeri Hejmond, viša potpredsednica Sektora za digitalna plaćanja i MasterCard Labs.

Kompanija MasterCard je postavila osnovu zasigurne mobilne digitalnetransakcije, tako da potrošači mogu da koriste svoje kartice kada, gde i kako žele.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banaka izdavalac master card plaćanje digitalizacija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana