Tekst objavljen: 22.02.2021 15:55        


LinkedIn već neko vreme razvija servis koji bi trebalo da povezuje osobe i kompanije koje traže usluge poput dizajna, razvoja softvera i slično, sa frilenserima koji nude tu usluge

LinkedIn razvija servis koji će biti namenjen frilenserima

Poslovna društvena mreža u vlasništvu Majkrosofta, LinkedIn u drugoj polovini godine namerava da pokrene novi servis koji će biti namenjen frilenserima koji će uskoro preko ovog servisa moći lakše da se povezuju sa osobama i firmama koje traže poslove usluge frilensera.

Sa novim servisom LinkedIn Marketplace u kompaniji očekuju porast broja korisnika, ali i nove izvore prihoda na tržištu koje je u konstantnom rastu i koje je dobilo novi zamah sa pandemijom koronavirusa.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Sajt “Information” navodi da je platforma za frilensere samo deo većeg plana LinkedIna koji uključuje digitalni novčanik u koji će korisnici moći da uplaćuju novac i iz njega plaćaju frilenserima, ai i veće ulaganje u sadržaj. Za sadržaj koji bi objavljivali profesionalci poput pisaca, konsultanata ili preduzetnika, korisnici bi morali da plaćaju pretplatu ili bi dobili mogućnost plaćanja dobrovoljnih naknada, kao znak podrške za njihov rad.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
servis za frilensere LinkedIn Marketplace linkedin frilenseri posao

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana