Tekst objavljen: 07.06.2018 15:59        


Za sve koji na letnji odmor putuju vozilom, kompanija Wiener Städtische osiguranje pripremila jedinstveni paket osiguranja Letovanje „bez brige“. Paket obuhvata kratkoročno kasko osiguranje, osiguranje pomoći na putu i putno osiguranje sa popustom od 10 odsto.

Letovanje bez brige

Kasko osiguranje obezbeđuje finansijsku naknadu i osiguravajuće pokriće u slučaju uništenja i oštećenja vozila. U sklopu paketa Letovanje bez brige, kasko osiguranje pruža pokriće za štete na vozilu usled saobraćajne nezgode.

Polisa osiguranja pomoći na putu obezbeđuje efikasnu pomoć prilikom putovanja i pokriva troškove za vreme putovanja vozilom u inostranstvu. Obuhvata širok spektar usluga poput: pokriće troškova popravke u slučaju manjeg kvara, pokrivanje troškova šlepovanja i organizacije pomoći, pokriće troškova parkiranja (ležarine posle saobraćajne nezgode), nadoknada troškova za nastavak putovanja do prebivališta i pokriće troškova iznajmljivanja zamenskog vozila.

Uz polisu putnog osiguranja tokom letovanja obezbeđena je brza, efikasna i profesionalna podršku u slučaju iznenadnih bolesti, hitnih medicinskih interevencija i drugih nepredviđenih okolnosti, koje mogu da pokvare boravak u inostranstvu. Troškovi medicinske pomoći u inostranstvu mogu biti veoma visoki, a traženje pomoći često je veoma komplikovano.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Putno osiguranje može se obezbediti vrlo jednostavno putem webshopa Wiener Städtische osiguranja, u poslovnicama kompanije ili u nekoj od više od 130 turističkih agencija sa kojima kompanija sarađuje.  Paket se može zaključiti najduže na 15 dana i važi na području čitave Evrope. Akcija traje do 30 septembra 2018. godine. 

Putujte ugodno, a brigu o neželjenim događajima prepustite Wiener Städtische osiguranju.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
putno osiguranje wiener osiguranje Wiener Städtische osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana