Tekst objavljen: 18.07.2015 15:00        


Letnja sezona u planinskim centrima Srbije je u punom jeku, a promet u odnosu na isti period prethodne godine gotovo je 80 odsto veći, što dokazuje da kampanja "Moja Srbija" već daje rezultate, saopšteno je iz Skijališta Srbije.

Letnja sezona u planinskim centrima u punom jeku

Kako je navedeno, taj podatak dokazuje da su posetioci srpskih planina zadovoljni ponudom koja obuhvata najrazličitije sadržaje - od porodičnih do adrenalinskih.

Skijališta Srbije su letnju ponudu na Kopaoniku i Torniku prilagodila svim tipovima turista, pa se tako nude veoma dostupne opcije i za porodični odmor u prirodi i za aktivni odmor za sve uzraste koji podrazumeva panoramsku vožnju žičarom, planinski biciklizam i adrenalinske sadržaje poput boba na šinama, zip lajna, tjubinga.

Višestruko povećani promet u odnosu na prethodnu letnju sezonu dokaz je da kampanja "Moja Srbija", koju na inicijativu premijera Vučića sprovodi Vlada Srbije, već daje rezultate i da su domaći turisti prepoznali sve mogućnosti letnje turističke ponude naše zemlje, stoji u saopštenju.

Rad na afirmaciji domaćeg letnjeg turizma Skijališta Srbije su u svojim centrima započela pre nekoliko godina, jer cilj je da se kapaciteti i potencijali srpskih planina učine privlačnim i dostupnim tokom cele godine.

Novi letnji sadržaji daju vidne rezultate, budući da je Kopaonik samo u toku protekle letnje sezone ostvario za 100 odsto veći broj vožnji u odnosu na godine pre, a sudeći prema najnovijim podacima, ova sezona biće još bolja, navodi se u saopštenju.

Aktivan odmor, zabava i relaksacija na veoma prijatnim temperaturama u planinskom okruženju sve više privlače turiste iz zemlje i okruženja, i Skijališta Srbije će nastaviti da u okviru kampanje "Moja Srbija" rade na razvoju novih sadržaja kako bi naši centri svih 365 dana godišnje bili prvi izbor za godišnje odmore, ali i za vikend putovanja, zaključuje se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Srbija domaći turizam turizam kopaonik

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana