Tekst objavljen: 08.05.2015 10:26        


Po uzoru na razvijena tržišta kapitala zapadne Evrope i Beogradska berza se odlučila da olakša i poboljša iskustvo korisnika prenosnih uređaja, puštanjem u rad posebne verzije internet prezentacije koja je već neko vreme dostupna na adresi m.belex.rs.

Korak sa modernom tehnologijom

Korisnici će biti u mogućnosti da nastave da koriste glavnu (desktop) prezentaciju za sve detaljnije informacije, obaveštenja i statističke preglede kao i istorijske podatke, dok će mobilna verzija biti orijentisana ka najnovijim informacijama i poslednjim trgovačkim podacima.

Putem mobilnog sajta, korisnici imaju mogućnost da na brz i lak način dođu do najnovijih korporativnih vesti kompanija kojima se trguje na Berzi kao što su poslovne vesti, sazivanja skupština, ponude za preuzimanje i ostale vrste kompanijskih izveštaja, a takođe i da tokom trajanja trgovanja uživo prate promene cena hartija od vrednosti pomoću tikera.

Pojednostavljena prezentacija osiguraće brz pristup informacijama uz mininalnu potrošnju internet resursa, što je od posebne važnosti za korisnike pre-paid usluga mobilnih operatera, ili korisnike sa ograničenjem internet protoka. Nakon završetka svakog trgovačkog dana, dostupni su skraćeni dnevni izveštaji o trgovanju, kao i podaci o promenama na indeksima Beogradske berze: BELEX15 i BELEXline, kao i ostale ključne trgovačke informacije koje mogu biti od značaja akcionarima, sadašnjim i budućim investitorima.

Statistički podaci o akcijama i obveznicama kojima se najviše trgovalo u tekućem danu, kao i one koje su ostvarile najveći rast i pad cene dostupne su neposredno nakon kraja trgovanja svakog radnog dana. Korisnicima koji su zainteresovani za trgovinu hartijama od vrednosti dostupni su kontakti svih Članova Beogradske berze, koji im mogu pomoći da, pružanjem brokerskih usluga, načine svoje prve korake u svetu investiranja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
trgovanje na berzi brokeri državne obveznice akcije Beogradska berza mobilni sajt

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana