Tekst objavljen: 16.04.2016 11:31        


Najnovija iskustva, praksu i aktuelne trendove u industriji digitalnog i interaktivnog marketinga imaće priliku da vide posetioci ovogodišnje konferencije Digital Day, koja se održava 25. maja u Domu omladine u Beogradu. 

Konferencija o digitalnom marketingu u maju u Beogradu

Tema ovogodišnje konferencije Oglasi koje volimo (Ads we love) treba da povuče jasnu liniju između oglasa koji su relevantni i korisni za internet posetioce i nisko-kvalitetnog, neadekvatnog oglašavanja, zaslužnog za negativnu reputaciju koju industrija digitalnog oglašavanja povremeno ima.

Stručnjaci u oblasti digitalnog oglašavanja govoriće o naprednoj metodologiji i tehnologiji koja stoji iza najpopularnijih internet oglasa, kao i glavnim faktorima koji doprinose uspešnosti digitalnih kampanja.
Kako je saopštio organizator na konferenciji posvećenoj digitalnom i interaktivnom marketingu učestvovaće ključni predstavnici digitalnog tržišta Srbije i regiona, kao i predavači sa razvijenih tržišta.

Prema rečima Aleksandra Petkovića, izvršnog direktora IAB Serbia koja organizuje konferenciju, cilj Digital Day 2016 je da na jednom mestu okupi i edukuje sve koji prepoznaju važnost ulaganja u digitalne marketing kanale, radi ostvarivanja boljih poslovnih rezultata.

Pored međusobnog umrežavanja i povezivanja regionalnih predstavnika marketing industrije, učesnici na konferenciji imaće priliku da čuju iskustva marketing profesionalaca sa razvijenih tržišta, kao i da iz svega toga izvuku ono najbolje za sebe i primene na svoje poslovanje, istakao je Petković.

IAB Serbia, kao lokalno strukovno udruženje kompanija koje se bave digitalnim marketingom, organizovanjem Digital Day konferencije pokušava da kroz edukaciju podigne svest o mogućnostima i prednostima koje interaktivno oglašavanje može da pruži, navodi se u saopštenju.

Ulaznice za konferenciju mogu da se kupe isključivo putem sajta www.digitalday.rs "http://www.digitalday.rs".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
digitalni marketing konferencija marketing kompanije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana