Tekst objavljen: 20.04.2016 14:24        


Komercijalna banka je saopštila danas da je počela sa prijemom zahteva za subvencionisane poljoprivredne kredite, koji se odobravaju u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, a namenjeni su registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima u aktivnom statusu. 

Komercijalna prima zahteve za subvencionisane kredite

Krediti se odobravaju u dinarima, bez valutne klauzule, uz fiksnu kamatnu stopu od 3,0 odsto na godišnjem nivou, s rokom otplate do tri godine, uz moguhnost korišćenja grejs perioda do godinu dana.

Namena kredita obuhvata razvoj stočarstva i nabavku hrane za životinje, razvoj povrtarstva, voćarstva, vinogradarstva i cvećarstva, kao i ulaganja u novu poljoprivrednu mehanizaciju i opremu.

Maksimalni iznos kredita je pet miliona dinara za fizička lica, preduzetnike i pravna lica, odnosno 15 miliona dinara za zemljoradničke zadruge.

Ove kredite karakterišu jednostavna i brza procedura odobravanja i fleksibilna sredstva obezbeđenja.
Zainteresovani poljoprivrednici mogu više informacija da dobiju u najbližoj ekspozituri Komercijalne banke, pozivom na broj telefona kol centra 0700800900 ili putem mejla kontakt.centar@kombank.com "mailto:kontakt.centar@kombank.com", navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Komercijalna banka subvencionisani krediti poljoprivredni krediti poljoprivrednici

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana