Tekst objavljen: 06.03.2017 9:58        


Korisnici Maesto i MasterCard kartica koje je izdala Komercijalna banka a koji do 30. marta naprave minimum osam transakcija i ostvare minimalnu potrošnju na POS terminalima od 10.000 dinara, potencijalni su dobitnici vrednih nagrada. 

Komercijalna banka i MasterCard: Vozi, putuj i kupuj

Naime, Komercijalna banka i kompanija MasterCard organizuju nagradnu igru u robi i uslugama pod nazivom "Komercijalna banka i MasterCard: Vozi, putuj i kupuj", koja traje do 30. marta 2017. godine u 8,00 časova.

Pravo da učestvuju u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica, državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike, korisnici Maestro i MasterCard kartica koje je izdala Komercijalna banka, a koji tokom trajanja nagradne igre naprave minimum osam transakcija i minimalnu potrošnju na POS terminalima u iznosu od 10.000 dinara.

Kako je saopšteno iz Komercijalne banke, iznos od minimum 10.000 dinara ne treba da bude po jednoj transakciji, nego se iznosi transakcija sabiraju.

Nagradni fond sadrži sledeće nagrade u robi ili uslugama: automobil Škodu Oktaviju, nagradno putovanje na Tajland za dve osobe preko turističke agecije "Ponte" i vaučer za kupovinu u DIS marketima 12 meseci po 20.000 dinara.

Izvlačenje dobitnika nagrada obaviće se u prostorijama Komercijalne banke, ulica Svetog Save 14, Beograd, 30. marta 2017. godine sa početkom u 14 časova.

Detalji o nagradnoj igri nalaze se na sajtu Komercijalne banke www.kombank.com.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Komercijalna bank opšte informacije Komercijalna banka nagradna igra MasterCard Maestro

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana