Tekst objavljen: 29.12.2017 17:30        


Novogodišnjim praznicima se uvek podjednako radujemo, nadajući se promenama na bolje, dobrom zdravlju, porodičnoj sreći i punijem novčaniku, a naravno i ostvarenju brojnih manjih ili većih želja o kojima maštamo tokom godine.

Kako odabrati kredit po meri

Kako bismo ih ostvarili, pored dobre volje, ponekad su nam potrebne i dodatne mogućnosti kao što je uzimanje novčane pozajmice od banke ili prijatelja. Pažljivo odabran kredit, uzet sa pravim razlogom i pod najboljim mogućim uslovima, predstavlja dobru investiciju, a Nova godina je idealan trenutak da ostvarite svoje želje. U ovom odabiru treba voditi računa o nekoliko važnih činilaca:

• Dobro promislite o razlogu da podignete kredit

Zapitajte se šta je to što će vam ulepšati praznične dane i proširiti osmeh na licu. Ako već niste uspeli da uštedite dovoljno novca tokom godine, jer imate nerealizovane troškove od prethodne, a osećate da bi vam ostvarenje makar jedne velike želje učinilo zadovoljstvo, kredit deluje kao dobar alat koji će dati rezultate na duži rok. Da li je to dobro promišljena investicija koju već duže vremena planirate ili ste spremni da posle niza godina otputujete na neku dugo željenu destinaciju? Svakako će dobar finansijski plan, ali i slika trenutnog stanja na vašem računu pomoći u odluci da li ćete, koji i koliki kredit uzeti i tokom kog vremenskog perioda ćete ga otplaćivati. Zato je sledeći korak možda i najvažniji na putu ostvarenja novogodišnjih želja.

• Pronađite najbolju ponudu na tržištu koja odgovara vašim potrebama

Prikupite informacija koje su vam neophodne da biste odabrali odgovarajuću ponudu na tržištu i budite sigurni da ona odgovara vašim potrebama. U situaciji kada ste svesni svih dugova na kreditnim karticama, možda imate i dozvoljen minus, a želeli biste da ipak pored toga uzmete dodatni keš, rešenje za vas jeste odabir neke od ponuda refinansirajućih kredita. Idealni refinansirajući keš kredit za vas mogao bi se skrojiti po sledećoj formuli: jednostavan, efikasan i praktičan proces prijave za kredit uz minimalnu dokumentaciju, odgovarajući i jasni uslovi, brza realizacija, uz dodatni keš koji će vam pomoći u ostvarivanju daljih planova. Pitate se da li postoji takva ponuda na tržištu?

• Proučite detaljno sve uslove kreditiranja

Posetite najbližu poslovnicu Addiko banke jer upravo ona nudi dinarski keš kredit koji omogućava refinansiranje po formuli koja vama može odgovarati. Pri tom, ovaj dinarski keš kredit refinansira obaveze u drugim bankama i lizing kućama, sa rokom otplate i do 10 godina i bez ograničenja za dodatni keš. Sve što vam treba jeste lična karta i potvrda o primanjima. Možete podići iznos od 100.000 do čak 3 000 000 dinara i dalje jasno planirati svoje finansije u narednom periodu. Na taj način ćete imati novca i da vratite dugove, ali i da ispunite neku od svojih želja.

• Razmislite i o dodatnim pogodnostima prilikom podizanja kredita

Ova stavka vam možda u ovom trenutku ne izgleda toliko važna, ali kada uđete u proces odobravanja kredita svaka pogodnost, usluga ili proizvod banke koji će vam sve to olakšati, sigurno je dobrodošao. U prethodnih godinu dana Addiko banka je napravila veliki pomak u digitalizaciji poslovanja, unapredivši internet i mobilno bankarstvo, osluškujući potrebe tržišta. Niz digitalnih usluga su naišle na odličan odjek kod klijenata, kao što su na primer m-banking, e-banking, jedinstveni proizvod GO digital račun male platne vrednosti i usluga Addiko Chat banking uz koju je moguće prebacivanje novca kontaktima iz imenika na mobilnom telefonu. Sve te usluge su razvijene uz primenu najsavremenijeg softvera i tehnoloških rešenja, vrlo bezbedne i jednostavne. Sve te usluge vam mogu biti dostupne, što može doneti komparativnu prednost u trenucima kada odlučujete u koju ćete banku otići da podignete kredit. Napravite pravu odluku i ispunite svoje novogodišnje želje uz kredit po vašoj meri!

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Addiko banka keš kredit addiko kredit za refinansiranje Addiko Chat banking

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana