Tekst objavljen: 24.10.2018 14:39        


Do savršeno udobnog kredita se stiže vrlo teško - ako se traži. Ali postoji način da se do takvog kredita stigne vrlo lako – ukoliko se napravi prema svojim potrebama i željama. Baš po svojoj meri! Jer, savršena rešenja se prave po meri: posebno se biraju detalji koji su potrebni da bi se dostiglo savršenstvo.

Kako do savršeno udobnog kredita?

Trudeći da se svojim klijentima obezbedi savršeno rešenje, Crédit Agricole Srbija pripremila je savršeno udoban kredit za refinansiranje uz veoma atraktivnu fiksnu nominalnu kamatnu stopu već od 6,95% (EKS 7,64%) godišnje. Osim povoljne kamatne stope, klijentima je na raspolaganju i mogućnost da sami izaberu niz različitih setova dodatnih pogodnosti kojom će ovu ponudu sami učiniti savršenom.

Kao prvu pogodnost, klijenti mogu da biraju između dodatnog beskamatnog keš kredita na period do 12 meseci ili kredita za refinansiranje bez administrativnih troškova. Osim toga, kao drugu pogodnost, novi i postojeći klijenti mogu da apliciraju za dozvoljeni minus ili kreditnu karticu sa mogućnošću refinansiranja obaveza prema drugim bankama i to bez obračuna kamate do kraja februara 2019. godine. I još jedna prednost, koja je sviam na raspolganju su više kamatne stope na štednju.

Ukoliko bi se klijent, u skladu sa svojom kreditnom sposobnošću, odlučio za savršeno udoban kredit za refinansiranje u iznosu od 1.500.000 dinara na period otplate od 36 meseci, bez troškova obrade zahteva, mesečna rata kredita bi iznosila 46.281,36 dinara. Osim toga, mogao bi da odabre i pogodnosti uskladu sa svojim potrebama.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Danijela 31.07.2020 1:06

    Da li mogu da uzmem stambeni kredit , ako imam već potrošački koliko mogu da budem zadužena sa potrošačkim.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kredit za refinansiranje kredit banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana