Tekst objavljen: 24.03.2017 11:45        


JUBMES banka u saradnji sa Udruženjem banaka Srbije, povodom obeležavanja Evropske nedelje novca, organizuje radionicu na temu Akreditiv kao siguran instrument plaćanja i obezbeđenja naplate u međunarodnom platnom prometu.

Jubmes banka organizuje besplatnu radionicu

Cilj edukativne radionice je da ponudi rešenja i odgovori na pitanja svim zainteresovanim učesnicima kako da učine sigurnijim i unaprede svoje poslovanje izborom odgovarajućeg instrumenta plaćanja ili obezbeđenja naplate svojih potraživanja iz inostranstva.

JUBMES banka je ciklus edukativnih radionica započela u novembru prošle godine organizovanjem sličnog skupa na temu Faktoring kao alternativni izvor finansiranja.

Prema rečima gospodina Igora Jovanovića, novog člana izvršnog Odbora JUBMES banke, planirano je da organizovanje upravo ovakvih skupova pređe u poslovnu praksu JUBMES banke.

Cilj nam je da svojim postojećim i potencijalnim klijentima, pružimo maksimalnu podršku za pravilno razumevanje i adekvatnu primenu svih bankarskih proizvoda i usluga, sa posebnim osvrtom na one koji predstavljaju polje naše uže ekspertize. S obzirom da je JUBMES banka, danas moderna finansijska institucija univerzalnog karaktera, a da je pune dve decenije poslovala kao izvozno kreditna agencija, tj. jedinstvena finansijska institucija na našim prostorima upravo za poslove finansiranja i osiguranja izvoza, smatramo da stečeno iskustvo poslovanja upravo iz te oblasti, kroz pružanje stručnih saveta, može biti od značaja učesnicima ovog skupa.”

Ističemo posebno zadovoljstvo što će radionica biti organizovana u saradnji sa Udruženjem banaka Srbije, kao renomiranom institucijom koja je proteklih godina svoje poslovne pravce obogatila sprovođenjem aktivnosti u polju finansijske edukacije i pismenosti različitih ciljnih grupa.

Iako smatramo da slični skupovi, i uopšte finansijska edukacija, bilo da je reč o segmentu stanovništva ili korporativnih subjekata, treba da se kontinuirano sprovodi tokom cele godine, drago nam je što će se radionica održati u periodu kada se obeležava Evropska nedelja novca i da će biti deo velike manifestacije koju tim povodom organizuje Udruženje banaka Srbije.



Predavači na skupu, pored gostiju iz Udruženja banaka Srbije, biće stručanjaci iz JUBMES banke sa relevantnim iskustvom u poslovima međunarodnog platnog prometa i finansiranja.

Učešće na radionici je besplatno, a svi zainteresovani svoje prisustvo mogu potvrditi prijavom na mejl adresu: akreditivi@jubmes.rs. Radionica će se održati 30. marta 2017. godine sa početkom u 11h u kongresnoj sali JUBMES banke, Bulevar Zorana Đinđića 121, Novi Beograd.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Udruženje banaka Srbije banka Jubmes banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana