Tekst objavljen: 23.10.2020 12:20        


JKP „Infostan tehnologije” najavilo je dodatni popust od četiri odsto na elektronsko plaćanje računa za korisnike aplikacije i veb-portala „e.Sanduče”, koji su ujedno korisnici Mastercard platnih kartica

Infostan jeftiniji ako plaćate online sa MasterCard-om

Kako je naglašeno, dodatni popust je obezbeđen za prvih 25.000 korisnika koji svoje račune plate Mastercard platnom karticom. Takođe, korisnici račune plaćaju bez naknade, što im omogućava još jedan vid uštede u kućnim budžetima.

„Korisnici koji od 1. novembra do 31. decembra 2020. godine na platformi ’e.Sanduče’ izvrše elektronsko plaćanje redovnog mesečnog računa sa sačuvanim podacima Mastercard platne kartice, ostvaruju dodatnih četiri odsto popusta, bez provizije na celokupni iznos narednog mesečnog računa“, precizira se u saopštenju.

Ističe se da 70.000 korisnika na brz, lak i bezbedan način plaća elektronski račune objedinjene naplate platnim karticama, uz istovremeno smanjenje izloženosti virusu COVID-19.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

„Informaciju o dodatnom popustu korisnici će dobiti nakon izvršenog elektronskog plaćanja. Aplikacija i portal ’e.Sanduče’ korisnicima pružaju mogućnost da prilikom registracije sačuvaju podatke svojih Mastercard platnih kartica u sigurnom i sertifikovanom okruženju, tako da su oni tokenizovani i spremni za korišćenje kad god su korisniku potrebni, bez potrebe za ponovnim ukucavanjem prilikom plaćanja, dok se sigurnosni PIN i CVC2 kodovi nikada ne čuvaju“, piše u saopštenju.

„Infostan“ takođe podseća da je za redovno izmirenje računa već omogućen popust građanima od pet do sedam, kao i subvencije od 10 do 30 odsto za socijalno ugrožene kategorije stanovništva.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
infostan računi MasterCard plaćanje računa online

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana