Tekst objavljen: 03.06.2016 14:00        


Crédit Agricole banka je pripremila jedinstvenu ponudu gotovinskih kredita kod kojih nominalna kamatna stopa iznosi 0% i time svojim klijentima omogućila odlične uslove za dolazak do dodatnih sredstava.

Gotovinski kredit bez kamate Crédit Agricole banke

Svi klijenti koji odluče da svoju zaradu prenesu u Crédit Agricole banku imaju na raspolaganju jedinstvene uslove beskamatnih gotovinskih kredita u dinarima. Maksimalni iznos ovih kredita je do 300.000 dinara, sa rokom otplate do 12 meseci. Nominalna kamatna stopa, administrativni trošak obrade zahteva i trošak prevremene otplate kredita iznose 0%, dok efektivna kamatna iznosi 1.78%.

Na primer, ukoliko bi se klijent, u skladu sa svojom kreditnom sposobnošću, odlučio za beskamatni kredit od 300.000 dinara uz period otplate od 12 meseci, mesečna rata kredita bi iznosila 25.000 dinara.

U sklopu kampanje „Bez kvake“ Crédit Agricole banka je značajno korigovala i kamatne stope za kredite sa dužim rokom otplate koji može biti i do 84 meseca i maksimalnim iznosom do milion dinara, tako da se sada nominalna kamatna stopa kreće već od 5,95% godišnje.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Goran Gatalo 03.06.2016 15:29

    Neistina. Nije bez kamate. Po zakonu uvek uz nominalnu moraju da iskažu i efektivnu stopu. Vi bi to morali znati, i napisati gde je "kvaka".

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kamatna stopa credit agricole banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana