Tekst objavljen: 08.09.2018 17:29        


Bilo da vam je dete osnovac ili srednjoškolac, spisak je iz godine u godinu sve veći. Kako je za nabavku novih udžbenika potrebno izdvojiti značajnu količinu novca, sve više roditelja odlučuje se za polovne knjige, jer ih đaci svakako koriste tokom jedne godine, a zatim proslede dalje. Pored pokušaja da se uštedi novac, pak, roditelji utroše i dosta vremena u višednevnoj potrazi po gradu i čekanju u redovima.

Gde i kako nabaviti polovne udžbenike?

Kako da jednostavno i brzo nabavite udžbenike po pristupačnim cenama?

Ukoliko želite da vaša potraga za novim kompletom udžbenika prođe što bezbolnije po vaš kućni budžet i slobodno vreme, predlažemo vam da polovne, očuvane udžbenike potražite na Kupindu, gde trenutno u prodaji možete pronaći preko 50.000 udžbenika i lektire.

Danas se u nastavi koriste udžbenici različitih izdavačkih kuća, pa se neretko dogodi da u jednom kompletu udžbenika bude više izdavača. Zbog toga vam je potreban samo spisak udžbenika koji ćete dobiti od nastavnika, tj. profesora i putem detaljne pretrage ćete ga veoma lako kompletirati.

Da biste se jednostavnije snašli na sajtu prilikom kupovine, na Kupindu su potkategorije podeljene po razredima, a pored opštih predmeta, jednim klikom ćete pronaći i posebno izdvojene stručne predmete za srednje stručne škole. https://www.kupindo.com/Knjige/Udzbenici-i-lektire/Osnovna-skola/artikli/1989 Međutim, da biste dodatno uštedeli, predlažemo vam da se pridružite mnogobrojnim roditeljima koji već godinama na Kupindu ostvaruju dvostruku korist.

Kako to možete učiniti?

Pregledajte stare knjige i udžbenike od prošlih godina koje vaše dete više neće koristiti i prodajte ih, a zatim od novca koji zaradite na Kupindu nabavite ovogodišnje knjige po povoljnijim cenama!

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
škola knjige polovni udžbenici

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana