Tekst objavljen: 05.02.2016 14:30        


Sberbank Srbija donirala je tehničku opremu za nastavne aktivnosti Srednjoj školi pri ambasadi Rusije u Srbiji, u cilju nastavka uspešne saradnje sa ovom obrazovnom institucijom.

Donacija tehničke opreme Srednjoj školi

„Smatramo da je obrazovanje od izuzetnog značaja najpre za svakog pojedinca, a zatim i celo društvo, zbog čega želimo da podržimo poboljšanje nastavnih uslova. Obrazovanje predstavlja nešto najvrednije što možemo pružiti deci“, naglasio je Valerij Ovsjanikov, predsednik Izvršnog odbora Sberbank Srbija, i dodao: „Želja nam je da nadograđujemo i održavamo dugoročne odnose sa Srednjom školom pri ambasadi Rusije bazirane na međusobnom poverenju i poštovanju.“

„Donacija opreme našoj školi doprineće podizanju kvaliteta nastave na jedan viši nivo. Zahvaljujemo Sberbank Srbija što je omogućila učenicima da u nastavi koriste savremenu opremu i bolje se pripreme za vreme koje dolazi, a koje zahteva nova znanja i veštine“, reči su direktora Srednje škole pri ambasadi Rusije Aleksandra Andrejeviča Hristokjana.

Školi su ove godine donirani televizori, projektor sa platnom, računari i dodatna oprema. Sberbank Srbija svojim donatorskim akcijama aktivno učestvuje u društveno korisnim projektima zajednice u kojoj posluje. Kao društveno odgovoran član društva, Banka svoje donacije usmerava udruženjima, institucijama i pojedincima kojima je pomoć najpotrebnija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
srednja škola tehnička oprema Sberbank donacija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana