Tekst objavljen: 20.11.2013 15:00        


Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je u Njujorku da je američki biznismen i investitor Donald Tramp zainteresovan za izgradnju ekskluzivnog hotela u Beogradu. Prema rečima Dačića, u narednih mesec-dva uputiće na lice mesta tim saradnika u potrazi za odgovarajućom lokacijom.

Dačić: Donald Tramp gradi luksuzni hotel u Beogradu

- Razgovarali smo o mogućnosti njegovih investicija u našem delu sveta, pre svega u onim oblastima za koje je on u ovom trenutku zainteresovan - rekao je Dačić.

On je dodao da misli da "postoji veliko interesovanje i u skladu s tim smo se dogovorili da u narednih mesec-dva ekipa njegovih saradnika hitno dođe u Srbiju kako bismo razmotrili ta tehnička pitanja - da li je moguće pronaći lokaciju za izgradnju jednog eksluzivnog hotela u okviru njegovog lanca hotela".

Za Srbiju i za Beograd bi to, prema Dačićevim rečima, bila dobra vest, koja bi u velikoj meri doprinela imidžu zemlje i bila magnet i za druge ozbiljne investitore.

- Iz njegovog odnosa prema ovoj temi video sam da ima pozitivan stav prema dolasku u naše krajeve, a pitao me je i o drugim oblastima, kao što je energetika - rekao je premijer Srbije.

Tramp je direktor istoimene organizacije, koja se na svetskom nivou bavi nekretninama i poseduje lanac hotela i kockarnica, kao i mnoštvo zgrada i objekata.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
tramp Ivica Dačić Beograd hoteli hotel

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana