Tekst objavljen: 04.06.2019 14:50        


Turistčike agencije nisu nimalo zabrinute zbog prevremenog raspisivanja parlamentarnih izbora u junu, tačnije na pragu nove turističke sezone. Srećom, čini se da politička situacija u Grčkoj ne utiče na strane goste

Da li će izbori u Grčkoj uticati na turističku sezonu?

- Kao što je pokazalo dosadašnje iskustvo, nacionalni izbori neće previše uticati na psihologiju stranih turista, pa čak i na domaće turiste kojih će zbog krize biti manje nego prethodnih godina - navode u saopštenju.

Ono što najviše brine turistički sektor u Grčkoj jesteda li će novo osoblje koje u slučaju poraza "Sirize" na izborima dođe, datiznačaj ovom sektoru.

"Nova demokratija", kao najveća konkurencija "Sirizi" koja je pobedila na evropskim izborima i te kako ima nameru da se u slučaju preuzimanja parlamentaposveti turizmu i smanji porez, ulaže u turizam i izgradi novu strategiju promocije i upravljanja turističkim proizvodima na nacionalnom, regionalnom i lokalnom nivou.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Da nema zime za turizam potvrdio je i grčki ministar ekonomije Evkledis Cakalotos koji je pre nekoliko dana izneo stav da će ovogodišnja sezona prevazići sva očekivanja kada je poseta stranih turista u pitanju.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
izbori politika Turistička sezona turizam Grčka evkledis cakalotos

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana