Tekst objavljen: 07.05.2016 9:06        


Aktivnosti Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne na 83. Međunarodnom sajmu poljoprivrede, koji će biti održan od 14. do 20. maja na Novosadskom sajmu, su predstavljene na konferenciji za novinare u Palati Italija (ICE), sedištu italijanske agencije za spoljnu trgovinu u Beogradu.

Bogosavljević o 83. Međunarodnom sajmu poljoprivrede

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine tradicionalno se predstavlja na svom štandu u Master hali, a o aktivnostima koje će imati na predstojećoj najvećoj poljoprivrednoj smotri u regionu govoriće resorni ministar Snežana Bogosavljević Bošković, navodi se u saopštenju.

Zemlja partner ovogodišnjeg Međunarodnog sajma poljoprivrede je Italija, koja će u Hali 1 Novosadskog sajma predstaviti kompanije koje, između ostalog, proizvode mašine i opremu za prehrambenu industriju, sisteme za navodnjavanje, opremu za stočarstvo i sadnice voća i vinove loze.

Sajam će obeležiti Izložba poljoprivredne mehanizacije i Nacionalna izložba stoke, koja se tradicionalno organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede.

Ministarstvo će i ove godine podržati takođe Izložbu organske proizvodnje i proizvoda sa oznakama geografskog porekla u Hali 1a Novosadskog sajma.

O koncepciji i sadržajima Međunarodnog poljoprivrednog sajma, na konferenciji za medije će govoriti i generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković, ambasador Italije u Beogradu Đuzepe Manco, direktor Italijanske agencije za spoljnu trgovinu u Beogradu Đovani Mafoda, generalni direktor kompanije "Generali osiguranje Srbija" Dragan Filipović i generalni direktor Agropanonke Dragoljub Švonja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
poljoprivreda međunarodni sajam ministarstvo poljoprivrede

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana