EUR 117,58 USD 104,70 CHF 110,67

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 06.07.20. :: 117.5741 rsd

Tekst objavljen: 04.10.2019 11:55        


Banka "Kredi agrikol" (Credit Agricole) je u "Pupinovoj palati" u Novom Sadu otvorila moderno opremljena filijalu, po novom poslovnom konceptu neprekidne dostupnosti bankarskih usluga klijentima 24 sata, sedam dana nedeljno.

Banka Credit Agricole otvorila savremenu filijalu u Novom Sadu

"Kredi agrikol" je na osnovu iskustva iz sveta, i u Srbiji je počela da primenjuje tu novu organizaciju na osnovu savremenih tehničkih rešenja, prilagođenu svakodnevnim potrebama klijenata.

U filijali je "eCorner" sa svim digitalnim uslugama banke i informacijama, a u filijali "Zona 24" s bankomatom na kojoj su non-stop, 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, mogući uplata i isplata dinara, i isplata evra, rekao je rukovodilac nove filijale David Cvijović.

Generalni direktor Kredi agrikol banke za Evropu Fransoa-Eduar Drion je rekao da je ta banka ponosna što nastavlja da investira u Srbiji, pogotovo u Novom Sadu gde je njeno sedište za poslovanje u Srbiji.

On je istakao da je za banku važno da ima moderno opremljene filijale, ali da je najvažniji tim zaposlenih.

"Glavna vrednost Kredi agrikol banke je da svakodnevno radimo u interesu klijenta i zajednice u kojoj poslujemo", rekao je Drion.

Klijenti će svoje bankarske savetnike iz filijale u Ulici Narodnih heroja 1 u Novom Sadu moći da kontaktiraju preko nsadmpupina@creditagricole.rs

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Srbija banke credit agricole

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana

Prosečna ocena: 4.38

ostavite komentar