Tekst objavljen: 16.07.2016 17:29        


Najveća osiguravajuća kuća u Srbiji, "Dunav osiguranje", pokrenula je u jeku turističke sezone akciju osiguranja vikendica, koju tradicionalno, po jedanaesti put, realizuje na srpskim planinskim lepoticama Zlatiboru i Tari. 

Atraktivna ponuda osiguranja vikendica na Zlatiboru

Akcija je najavljena ovog vikenda na platou ispred Odmarališta "Dunav" na Zlatiboru, uz prisustvo velikog broja zainteresovanih meštana, ali i turista, saopšteno je iz ove osiguravajuće kuće.

Agenti osiguranja kompanije predstavili su sve pogodnosti u osiguranju apartmana, vikend-kuća, opreme i stvari u njima, kao i prednosti najnovije usluge kompanije "čuvar kuća". Tom prilikom zaključena je i prva polisa osiguranja vikendice u ovogodišnjoj akciji, a agenti prodaje Glavne filijale osiguranja Užice će do 5. avgusta obići sva zlatiborska vikend-naselja i potencijalnim osiguranicima predstaviti prednosti imovinskog osiguranja koje nudi "Dunav osiguranje".

Potrebu za osiguranjem potvrđuju posledice nemilih događaja iz proteklih godina: štete od požara, udara groma, izliva voda iz instalacija, kradja.

Samim osiguranjem, pored spomenutih rizika, obuhvaćene su i štete od eksplozije, oluje, grada, bujice, poplave.

Ovom prilikom može se ostvariti i popust na određeni broj usluga koje donosi članstvo u Klubu "Dunav life".

Sve informacije zainteresovani građani mogu dobiti 0800 368 286 besplatan poziv ili putem mejla kontkatcentar@dunav.com.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Dunav osiguranje osiguranje nekretnine čuvar kuće

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana