Tekst objavljen: 17.08.2020 14:55        


Air Srbija će od srede, 19. avgusta, letom na relaciji Beograd – Tivat ponovo uspostaviti vezu sa crnogorskim primorjem

Air Srbija obnavlja letove za Crnu Goru

Nacionalna avio-kompanija će realizovati i prvi let iz srpske prestonice ka Podgorici istog dana. U planu je da se do kraja letnje sezone obavi najviše 296 letova na linijama do Crne Gore.

„Veoma sam zadovoljan što su se stekli uslovi za ponovno uspostavljanje avio-saobraćaja do Tivta i Podgorice. Planirano je da naši putnici do kraja letnje sezone imaju na raspolaganju gotovo 60.000 sedišta na linijama između Srbije i Crne Gore“, izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Air Srbije. On je dodao da će Air Srbija nastaviti da pažljivo prati razvoj situacije i da će saobraćaj sa Crnom Gorom kontinuirano prilagođavati eventualnim promenama u ograničenjima putovanja i tražnji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Prema trenutnom redu letenja, planirano je da Air Srbija ka Podgorici saobraća do 15 puta nedeljno. Na liniji do Tivta, planirano je da nacionalni avio-prevoznik leti do 16 puta nedeljno.

Air Srbija će od 21. avgusta ponovo uspostaviti i letove između Niša i Tivta. Letovi će se obavljati dva puta nedeljno, petkom i nedeljom, do 20. septembra.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
letovi za crnu goru beograd tivat air srbija Air Serbia er srbija Crna Gora aviosaobraćaj region obnavljanje letova

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana