Tekst objavljen: 23.03.2020 13:55        


Kompanije Er Srbija i Viz er odredile su 13. april kao okvirni datum kada bi mogli da se nastave letovi sa aerodroma "Nikola Tesla", piše portal Exyuaviation

Air Srbija i Wizz Air odredili okvirne termine za nastavak letova iz Beograda

Naime, aerodrom je zatvoren od prošle nedelje kako bi se obuzdala epidemija koronavirusa.

Obe kompanije počele se da prodaju karte za letove koji su planirani za tri nedelje. I dalje se moguća dodatna prilagođavanja, u zavisnosti od potražnje i ograničenja putovana, piše portal.

Er Srbija danas izvodi letove kako bi izbavila putnike zaglavljene na aerodromima u Moskvi i Dohi, dok strani avio-prevoznici, Montenegro erlajns, Er Frans, Aegean i LOT takođe šalju avione u Beograd kako bi u domovinu vratili svoje građane.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Osim toga srpski nacionalni avio-prevoznik planira i jedan let za Sjedinjene Države u narednim danima, piše portal.

Strane kompanije planiraju nastavak letova ka Beogradu, ako je suditi po njihovim rasporedima, pa tako Turkiš erlajns, koji je od petka otkazao većinu svojih letova, planira da se vrati u prestonicu Srbije i druge tačne na svetskoj mapi 17. aprila.

Etihad ervejz će nastaviti svakodnevne letove za Srbiju 30. aprila, Flajdubai 22. maja sa sedam nedeljnih letova, dok, u ovonm trenutku, Katar ervejz planira da se vrati 1. juna, u početku sa četiri umesto sedam letova nedeljno, što će od 1. jula porasti na deset letova.

1 komentar

  1. User image
    Jelica Paklar 23.03.2020 18:07

    Treba da putujem.9-og aprila u Baden Baden Karlseuhe,pa me zanima da li je taj let otkazan i aki jeste kako ide za povracaj novca?Hvala Vam u napred.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nastavak letova avio transport korona virus air srbija Wizz Air 13 april

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana