Tekst objavljen: 04.12.2015 13:00        


Air Serbia je predstavila nove "Fly and Play" pakete za razonodu dece tokom putovanja, a svaki komplet sadrži izbor igara i zabavnih igračaka, saopštila je danas nacionalna avio-kompanija. 

Air Serbia uvodi "Fly and play" pakete za decu

Kako se navodi u saopštenju, "Fly and Play" paketi koji će biti na raspolaganju u Premijum salonu avio-kompanije na Aerodromu "Nikola Tesla" i na letovima, kako u Biznis tako i u Ekonomskoj klasi, imaju dve verzije, jednu za bebe i drugu za decu predškolskog uzrasta.

Svaki komplet sadrži izbor igara i zabavnih igračaka, uključujući sličice, vežbanke za decu, nalepnice, slagalice, pribor za pisanje i crtanje, i slikovnicu sa motivima iz sveta avijacije, a kroz sve elemente će kao maskota biti predstavljen simpatični orlić.

Paketi su spakovani u svetle torbice tako da se posle leta mogu poneti kući i ponovo upotrebiti.
Generalni direktor Air Serbia-e Dane Kondić rekao je da je Fokus te kompanije na pružanju odličnog iskustva putovanja za sve članove porodice, što uključuje i mlađe goste.

"Paketi su osmišljeni tako da deca budu srećna i animirana tokom čitavog putovanja saAir Serbia-om, kao i da let uvek bude zabavno iskustvo. Njihovo uvođenje se takođe poklapa sa novogodišnjim praznicima, pa će porodična putovanja tokom zimskog raspusta učiniti još prijatnijim", naveo je Kondić.

Paketi su trenutno dostupni na srednjelinijskim letovima, čije je trajanje duže od dva sata, do Abu Dabija, Londona, Moskve i Pariza.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
deca Air Serbia Fly and Play usluga za decu

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana