Tekst objavljen: 21.04.2017 14:00        


Air Serbia ovog vikenda prelazi na nove sisteme za prodaju i prijavu na let (ček-in), pa će u subotu, 22. aprila, doći do planiranih prekida u funkcionisanju redovnih usluga, ali će svi letovi i šalteri za prijavu na let fuinkcionisati normalno, saopštio je danas srpski nacionalni avio-prevoznik. 

Air Serbia: U subotu privremeni prekid onlajn usluga

Kako se navodi u saopštenju, u subotu neće moći da se rezervišu ili kupe karte onlajn, putem kol centra ili putnih agenata, da se izvrši onlajn prijava na let, kao ni da se promeni ili otkaže rezervacija.

Ove usluge ponovo će biti dostupne istog dana, u subotu 22. aprila, u večernjim časovima.

Svi letovi i šalteri za prijavu na let funkcionisaće normalno i prelazak na novi sistem ni na koji način neće uticati na bezbedno obavljanje redovnih letova.

Da bi se obezbedilo nesmetano prijavljivanje na letove tokom perioda prelaska na novi sistem, iz Air Serbie apeluju na sve putnike koji putuju između 22. i 24. aprila da na aerodrom dođu dva sata pre vremena poletanja i da ponesu odštampanu ili elektronsku kopiju karte ili putni itinerar na aerodrom.

"Air Serbia se izvinjava putnicima na eventualnim neprijatnostima. Da bi se posledice po putnike svele na najmanju moguću meru, Air Serbi će angažovati dodatno osoblje u svom kol centru i na aerodromu".

Novi sistem na koji se prelazi, u više oblasti će poboljšati kapacitete Air Serbie za pružanje usluga, uključujući vebsajt kompanije, proces rezervacija i proces prijave na let, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
online avio karte Air Serbia

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana