Tekst objavljen: 04.05.2017 11:09        


Nakon razmatranja petogodišnjeg biznis plana, Air Serbia će ojačati svoju mrežu kratkih letova tokom narednih meseci putem primene odabranih mera.

Air Serbia prilagođava svoju mrežu na kratke letove

Avio-kompanija će opremiti svoje uskotrupne avione erbas A319 i A320 užim sedištima da bi povećala kapacitete i iskorišćenost aviona, fokusirajući se na letove ka evropskim tržištima.

Srpska nacionalna avio-kompanija takođe će suspendovati svoj let srednje dužine između Beograda i Abu Dabija, počev od 29. oktobra 2017. To će omogućiti Air Serbia-i da avion A319 koji se trenutno koristi na toj ruti, iskoristi na svojim kraćim linijama i tako optimizira svoje prihode.

Gosti Air Serbia-e i dalje će moći da putuju do glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata koristeći usluge Etihad ervejza, strateškog i kod-šer partnera srpske avio-kompanije, koji će nastaviti da obavlja dnevne letove. Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia-e, je rekao: „Nakon opsežnog razmatranja našeg petogodišnjeg biznis plana, odlučili smo se za konsolidaciju naše mreže fokusirajući se na naše linije u Evropi.

Kao deo toga, povećaćemo gustinu sedišta u našim avionima erbas A319 i A320 zamenom sedištima koja su pogodnija za kraće letove. Takođe ćemo suspendovati našu drugu liniju po dužini, Beograd - Abu Dabi, što će omogućiti Air Serbia-i da maksimalno iskoristi kapacitete naše flote uskotrupnih aviona erbas i optimizira prihode.

Ovi koraci će povećati prihod i pomoći nam da prevaziđemo sezonske fluktuacije u našem saobraćaju, što će omogućiti Air Serbia-i da održava snažan tempo rasta i ublaži efekte rastućih troškova goriva i ostalih usluga u avio-industriji.

Naš bliski partner Etihad ervejz će nastaviti da obavlja dnevne letove između Abu Dabija i Beograda, što će omogućiti Air Serbia-i da obezbedi odgovarajuće kod-šer konekcije našim gostima“. Gostima koji imaju rezervacije za letove nakon 29. oktobra 2017. godine biće obezbeđeni alternativni putni aranžmani koji uključuju i karte za letove Etihad ervejzom.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
letovi Air Serbia avio kompanija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana