Tekst objavljen: 20.10.2015 10:55        


ProCredit banka u Srbiji uvela je dve inovacije na naše tržište - u pitanju su prve zone za samouslužno bankarstvo, u kojima je klijentima, pravnim i fizičkim licima, omogućen pristup bankarskim uslugama 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

 U susret nedelji štednje

Druga inovacija je Špar fleksi - proizvod za fizička lica koji kombinuje oročenu i štednju po viđenju. Na taj način klijentima banke je omogućena jedinstvena, fleksibilna, dostupna i sigurna štednja u ProCredit banci, jedinoj banci sa 100% nemačkim kapitalom.

Špar Fleksi oročena štednja omogućava stalno podizanje do 50 odsto osnovnog uloga i neograničeno dodavanje, bez raskida oročenja. Takođe sve sredstva koja se naknadno dodaju na račun oročene štednje, mogu da se podignu u bilo kom trenutku.

Kamata se obračunava na osnovu mesečnog proseka, a upravo jedinstvenost ove ponude na tržištu se ogleda u mogućnosti podizanja velikog dela oročenog iznosa. Ovakva fleksibilnost je tipična za štednju po viđenju kada su kamate niže, dok za oročenu štednju važi viša kamatna stopa, ali sredstva ne mogu da se podižu do isteka oročenja.

Kod Špar fleksi opcije kamatna stopa je značajno veća od štednje po viđenju: kombinuje dostupnost štednje po viđenju, sa kamatom oročene štednje. Minimalno iznos početne uplate je 2000EUR, 2000 USD ili 200.000 RSD, dok je vremensko trajanje oročenja po Špar Fleksi štednji 12 meseci. Ovaj vid štednje je dostupan preko internet i mobilnog bankarstva ProCredit banke, ali takođe novac može da se podiže i u zonama 24/7. Tokom trajanja oročenja po modelu Špar fleksi, održavanje internet bankarstva je besplatno.

Zahvaljujući investiciji od 3 miliona evra, od nedavno korisnici, i pravna i fizička lica, usluga ProCredit banke mogu da koriste specijalne Zone 24/7 za samouslužno bankarstvo. To je jedinstvena usluga na našem tržištu koja podrazumeva najsavremeniju generaciju bankomata, sefova i terminala i omogućava klijentima banke da obave preko 90 odsto svakodnevnih bankarskih transakcija – brže i povoljnije.

Veoma je važno da zone 24/7 omogućavaju transakcije i van radnog vremena, bez čekanja, a za korišćenje je dovoljna samo platna kartica Banke. Još jedna prednost je mogućnost uplate i isplate EUR na štednju preko eurskih bankomata koji se nalaze u Zonama 24/7, tako da je klijentima štednja stalno dostupna i fleksibilna.

„Već sada se oko 50 odsto gotovinskih transakcija obavlja kroz zone, što je pokazatelj da su klijenti prihvatili prednosti zona, a posebno dostupnost svoje štednje na bankomatima za evre.

S obzirom da se bliži nedelja štednje ProCredit banka je za sve klijente pripremila atraktivne uslove za oročenu štednju. Takođe bih istakao još i važnost fleksibilne, dostupne i sigurne štednje i to su upravo parametri kojima smo se vodili pri kreiranju posebnog proizvoda, Špar fleksi oročene štednje u ProCredit banci“, izjavio je Igor Anić, član Izvršnog odbora ProCredit Bank u Srbiji.“

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
oročena štednja zona 24/7 štednja ProCredit banka banka procredit Špar Fleksi oročena štednja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana