Tekst objavljen: 07.07.2020 12:10        


Uprkos svemu, valja iskoristiti letnje dane pred nama

Želite da odete na odmor ili da renovirate stan? Ovog leta ima ko da vas sasluša!

U danima kada nam je kalendarski stiglo leto i, što je još važnije, kada su dani konačno počeli da liče na one prave letnje, sve više nas planira šta ćemo i kako u narednim mesecima. Mada se ove godine suočavamo sa jednom potpuno novom situacijom u čitavom svetu i dosta je neizvesnosti pred nama, to ne znači da ne treba da pravimo planove za ovo leto.

Drugim rečima – ne dozvolite da leto propadne, već napravite plan i krenite u realizaciju. A za svaku realizaciju dobro dođe i dodatni keš.

U Sberbanci su imali sve ovo u vidu i poslušali su želje svojih klijenata. U ovim letnjim danima Sberbanka je pripremila specijalnu ponudu keš kredita i kredita za refinansiranje, a sve to uz nominalnu kamatnu stopu od 7,9%, dok je efektivna 8,85% .

Uz ovakvu priliku, sada je samo na vama da se odlučite za šta ćete iskoristiti ovo leto i dodatni keš: ukoliko odlučite da ove godine upoznate prirodne lepote i neke skrivene kutke kojih ima širom Srbije, tu je keš kredit. A njega možete iskoristiti i za totalno suprotan plan – ako, na primer, rešite da ostanete kod kuće i leto posvetite renoviranju stana.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Sa druge strane, ukoliko imate neke nagomilane finansijske obaveze koje želite što pre da rešite, onda je kredit za refinasiranje odličan izbor za vas. Za koju god opciju da se odlučite, dobro je znati da dok bude trajala aktuelna ponuda (LINK), troškovi obrade kredita se neće naplaćivati.

U Sberbanci žele da čuju sve vaše ideje i da zajednički sa vama dođu do najboljeg finansijskog rešenja za ovo leto.

Specijalna ponuda keš kredita i kredita za refinansiranje traje do 15. avgusta. Sve informacije vezane za ovu ali i sve druge ponude banke možete dobiti u kontakt centru na broju 19909 ili na zvaničnom sajtu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbanka Sberbank Srbija pr sadržaj keš krediti krediti za refinansiranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana