Tekst objavljen: 31.10.2016 14:24        


Vojvođanska banka je povodom Svetskog dana štednje, koji se obeležava 31. oktobra, a koji ujedno označava i početak nedelje štednje, pripremila za svoje štediše raznoliku ponudu kroz brojne štedne proizvode prilagođene individualnim zahtevima klijenata. Neki od najatraktivnijih proizvoda u ponudi su Rekord oročena stednja i Flexi štednja.

Vojvođanska banka pripremila pogodnosti za štediše

Štediše koje se odluče za Rekord štednju i oroče sredstva na 12 meseci, dobiće jedan mesec kamate gratis, odnosno kamatu za 13 meseci, dok će oni koji oroče sredstva na 18 meseci, dobiti dva meseca kamate gratis, odnosno kamatu za 20 meseci.

Klijenti koji pak preferiraju fleksibilnost i žele da uvek imaju na raspolaganju izvestan deo oročenog novca mogu se opredeliti za Fleksi štednju.

Uvođenjem Fleksi štednje u paletu štednih proizvoda Vojvođanske banke, ovaj proizvod se pokazao kao jedan od najtraženijih jer klijenti mogu neograničen broj puta dodavati sredstva na oročeni račun i isto tako uvek imati na raspolaganju izvestan deo oročenih sredstava.

Svim klijentima kojima je vazna fleksibilnost i dostupnost sredstava, preporucujemo ovaj proizvod stednje koji im omogucava podizanje i do 15% oročenog iznosa bez razoročavanja, kazala je Maria Constantinou, direktor funkcije Upravljanje mrežom i Stanovništvo u Vojvođanskoj banci.

Pored nove ponude za oročenju štednju, iz bogate palte ponude proizvoda Vojvođanske banke, za sve naše štediše, kao i sve ostale klijente, izdvajamo posebno ponudu: Tvist tekući račun, Visa moja kreditnu karticu, uz koju štedite novac na način da vam Banka vraća procenat od kupovine na Vaš račun u banci, kao I odličnu ponudu za gotovinske i stambene kredite.

U svakoj od 106 filijala širom Srbije, štediše Vojvođanske banke, kao I svi zainteresovani klijenti, mogu da dobiju detaljne informacije kako da na najbolji način upravljaju svojim sredstvima, kao i da se upoznaju sa kompletnom ponudom Banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banka vojvođanska otvorena nova filijala Nedelja štednje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana