Tekst objavljen: 25.04.2020 17:00        


GRAWE osiguranje A.D.O. Beograd je od početka vanredne situacije koja je posledica širenja virusa COVID 19 izdvojilo više od 4 miliona dinara za kupovinu potrebne medicinske i druge opreme, kao i za pomoć licima koja su najviše ugrožena trenutnom situacijom.

Više od 4 miliona dinara pomoći Grawe osiguranja tokom vanrednog stanja

Na poziv Vlade Srbije, GRAWE je doniralo 2,5 miliona dinara za kupovinu respiratora i druge medicinske opreme koja se koristi u borbi protiv virusa COVID 19.

U saradnji sa Ambasadom Republike Austrije GRAWE je doniralo sredstva u za nabavku 1300 zaštitnih maski za zdravstvene radnike koji su u vanrednim okolnostima najviše izloženi riziku. Pored toga, u saradnji sa Ambasadom Austrije i Privrednom komorom Srbije, u toku je i nabavka 230 antibakterijskih nepropustivih dušeka koje će biti predati Upravi za logistiku Vojske Srbije i koji će biti raspoređeni na Beogradskom sajmu ili u Areni, privremenim beogradskim bolnicama. Ukupan iznos ovih donacija iznosi pola miliona dinara.

GRAWE nastavlja sa donacijama koje će biti iskorišćene za nabavku medicinske i prateće opreme neophodne za negu i očuvanje života građana koji su najviše ugroženi epidemijom virusa COVID 19 širom Srbije, za šta je izdvojeno više od milion dinara.

Dobrotvornoj ustanovi Eparhije bačke „Vladika Platon Atanacković“ GRAWE je doniralo sredstva za pružanje pomoći porodicama sa više dece, kao i usamljenim, nemoćnim i starijim osobama u o kojima nema ko da se brine ili žive sa porodicom u lošim uslovima. Zdravstvenom centru Vranje donirana su dva klima uređaja, kao i tri mašine za pranje i sušenje veša, dok su Gradskoj apoteci Vranje donirana sredstva za 1000 troslojnih epidemioloških maski. Odeljenju za grudne i infektivne bolesti Opšte bolnice u Kruševcu GRAWE je doniralo 15 aparata za bezkontaktno merenje temperature, 15 digitalnih aparata za merenje pritiska, 180 zaštitnih maski i 1900 rukavica.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Zajedno sa drugim članicama Udruženja osiguravača Srbije, GRAWE je učestvovalo u donaciji sredstava koja su iskorišćena za nabavku respiratora, testova na korona virus, reagensa, medicinske i druge opreme potrebne tokom trajanja epidemije, a radilo se o količini za tri aviona koja su ih dostavila u našu zemlju.

GRAWE osiguranje a.d.o. Beograd je obavestilo svojih 70.000 klijenta da sve polise osiguranja ostaju aktivne i da, bez obzira na aktuelnu situaciju u zemlji koja je posledica pojave virusa COVID 19, pokrića iz ugovora o osiguranju i dalje važe, u skladu sa uslovima i ugovorenim parametrima, nezavisno od vrste ugovorenog osiguranja. Vodeći računa o dobrobiti i interesima svih svojih klijenata, GRAWE je omogućilo i produženje roka za uplatu premije osiguranja i do 150 dana, bez obračuna zateznih kamata.

Rukovodstvo GRAWE osiguranja sa timom koji broji 340 zaposlenih obezbedilo je dalje funkcionisanje svih poslovnih procesa, pa se tako svi zahtevi realizuju elektronskim putem u cilju smanjenja fizičkog kontakta, bilo da se radi o informacijama, promenama po polisama, prijavi osiguranog slučaja, kao i zaključenju novih ugovora.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
korona virus donacije grawe osiguranje pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana