Tekst objavljen: 23.01.2020 10:35        


Nova šansa da ugrabite svoje mesto!

Velika promotivna akcija AIR Srbije produžena do 29. januara

Velika promotivna akcija Er Srbije pod nazivom “Ugrabi svoje mesto”, kojom je obuhvaćeno 225.000 karata po povoljnim uslovima, biće produžena do srede, 29. januara. Nacionalna avio-kompanija je odluku o produžetku akcije donela na osnovu povratnih informacija o velikom interesovanju putnika zbog kojeg agenti nisu stizali da obrade sve zahteve klijenata.

Promotivna ponuda odnosi se na putovanja od 28. januara do 15. jula 2020. godine, zbog čega predstavlja idealnu priliku za planiranje letnjeg odmora. Po značajano sniženim cenama počev od 99 evra, putnicima je dostupan veliki broj destinacija do kojih Er Srbija leti iz Beograda. Putovanje mogu prilagoditi sopstvenim potrebama kupovinom povratne ili karte u jednom pravcu, kao i karte za letove sa presedanjem u Beogradu.

“Želeli smo da svima koji tokom prethodnih dana nisu stigli da kupe promotivne karte pružimo novu priliku za planiranje putovanja. Veliko interesovanje, koje je ovog puta nadmašilo sva očekivanja, jasan je pokazatelj uspeha naše strategije i motiv da što češće obradujemo putnike sličnim akcijama,“ izjavio je tom prilikom Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Kupovina avio-karata, u okviru specijalne promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz Srbije, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, te putem ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama Er Srbije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
promotivna akcija produžena promotivna akcija 29 januar pr sadržaj air srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana