Tekst objavljen: 03.11.2020 15:10        


Svesni smo da se nekada ne mogu predvideti sve životne situacije i da je moguće da vam novac, koji ste oročili, zatreba i pre isteka oročenog perioda

U Sberbanci štednju prevremeno podigneš, kamate se ne odrekneš!

Zato je Sberbank Srbija kreirala posebnu ponudu za oročenu štednju, koju možete da prekinete nakon 6 meseci, a da pritom ne izgubite kamatu. Ponuda se odnosi na štednju u evrima, oročenu na period do 15 meseci, sa nominalnom kamatnom stopom od 1,5% i efektivnom kamatnom stopom od 1,29%.

„Uvek se trudimo da pažljivo saslušamo naše klijente i da razumemo sve njihove potrebe. Znamo koliko je život nepredvidiv i da oročen novac može uvek da zatreba, iako nije planirano. Mi imamo rešenje za to! Osim atraktivne nominalne kamatne stope od 1,5%, našim klijentima je omogućeno da, u slučaju prevremenog razoročenja nakon isteklih 6 meseci, ne izgube pripisanu kamatu. Na taj način, štednjom kod nas uvek ostvarujete dodatni prihod na vaš oročeni novac“, izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka Sektora za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Iskoristite atraktivnu ponudu Sberbank oročene štednje koja traje do 31.12.2020. godine. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, svratite u najbližu Sberbank ekspozituru ili pozovite Kontakt centar na 19909 i naši zaposleni će vas rado saslušati. Reprezentativni primer možete pronaći na www.sberbank.rs.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Sberbank Srbija štednja novca kamata pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana