Tekst objavljen: 16.11.2020 10:15        


Već znate da je štednja dobra odluka, ulaganje u buducnost i mera sigurnosti. Želite da Vaša ušteđena sredstva budu sigurna i da rastu? Predstavljamo vam ponudu koja je previše dobra da biste je propustili!

Sigurna štednja zlatna vredna!



Dobro se znamo, zato razumemo Vaše finansijske potrebe i znamo da je sigurnost štednih uloga jednako važna kao i visina kamatnih stopa. Ove godine smo kreirali našu najbolju ponudu do sada. Mi, u ALTA Banci, uvećavamo vrednost vaše stednje pružajući posebne uslove za štednju i mogućnost da se pohvalite kamatnom stopom do 2,00%*. Odabirom štednje u ALTA Banci ne morate pristajati na kompromise.






Minimalan iznos oročenog depozita je 100,00 EUR. Visina kamatne stope zavisi od perioda oročenja i iznosa depozita, a za depozite veće od 50.000 eur smo pripremili još povoljnije uslove! Kamata se isplaćuje nakon isteka perioda oročenja, po fiksnoj godišnjoj nominalnoj kamatnoj stopi. Ponuda je na raspolaganju do 31. decembra 2020. godine.




 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE



Saznajte više na linku ili nam pišite na info@altabanka.rs. Ukoliko nas posetite u nekoj od naših ekspozitura brzo ćete dobiti odgovore na sva pitanja, a naši finansijski savetnici će vam pomoći da započnete štednju odmah.

Postavite već danas jasan cilj, temelj za budućnost i započnite štednju u ALTA Banci. Ovo je prilika koja se ne propusta. Iskoristite je!

Očekujemo vas!





* iznos EKS 1,70%

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pr sadržaj štednja u evrima štednja novca alta banka sigurna štednja zlatna vredna

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana