Tekst objavljen: 23.06.2020 11:55        


Pored toga što vas neko sluša isto tako je važno i da vas zaista – čuje

Sberbanka vas sluša i spremila je posebnu ponudu kredita!

Meseci koji su za nama bili su puni neizvesnosti i izazova sa kojima smo se susreli prvi put. I mada se život još uvek nije potpuno vratio u normalu, sve više se vraćamo svojim svakodnevnim obavezama i planovima.

Jedna od bitnih stvari koje čine našu svakodnevicu je svakako i novac, pa je zbog toga Sberbanka odlučila, slušajući želje svojih klijenata, da vam u ovim danima pripremi specijalnu ponudu za najtraženiji bankarski proizvod. Ukoliko vam je potreban keš kredit ili želite da refinansirate postojeće obaveze, Sberbanka vam nudi tu mogućnost uz nominalnu kamatnu stopu od 7,9% i efektivnu od 8,85% .

Čitav ovaj period nosi i mnogo nedoumica i neizvesnosti, a u Sberbanci pozivaju sve zainteresovane da ih posete, jer žele da čuju sva eventualna pitanja, dileme i ponude rešenje za ostvarenje nekih od dugoročnih želja svojih kako sadašnjih, tako i budućih klijenata. Dok god bude trajala aktuelna ponuda, troškovi obrade kredita se neće naplaćivati.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

I zaista, u danima pred nama će nam dobro doći dodatni novac, bilo da planiramo odlazak na odmor, renoviranje stana ili ako želimo da servisiramo neki prethodni dug koji nas već duže vreme brine. Posle svega što nam se desilo, početak ovog leta je idealan i za naš novi početak, kako na ostalim životnim poljima, tako i na polju finansija.

Specijalna ponuda keš kredita i kredita za refinansiranje traje do 15. avgusta. Sve informacije vezane za ovu ali i sve druge ponude banke možete dobiti u kontakt centru na broju 19909 ili na sajtu Sberbanke.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbanka Sberbank Srbija pr sadržaj keš krediti krediti za refinansiranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana