Tekst objavljen: 04.12.2019 15:50        


Sberbank Srbija uspešno je završila tradicionalnu kampanju „Vredne vredi podržati“

Sberbanka proglasila nagrađene u kampanji  „Vredne vredi podržati“

Svi klijenti banke koji su u periodu od početka maja do kraja oktobra učestvovali u ovoj kampanji ušli su u konkurenciju za vredne poklone. Nagrađeni su proglašeni na gala događaju, 28. novembra, gde se okupilo više od 200 klijenata banke i to iz dva segmenta: mikro i malih preduzeća. Najvrednije poklone ove godine dobili su Podrum Lukić i špediterska firma Dogana 2000.

„Razvoj male privrede u Srbiji jedna od najbitnijih, ako ne i najbitnija stavka za razvoj cele naše ekonomije. Mi rastemo zajedno, jedni drugima smo podrška i oslonac. I baš zbog toga, duboko verujem da smo tokom naše saradnje dokazali i pokazali da imamo sluha za potrebe naših klijenata, za sve borbe koje vode na dnevnom nivou i da smo im pružili preko potrebnu pomoć da opstanu i održe se u izazovnim uslovima srpskog tržišta. Mi koji radimo u Sberbanci težimo ka jednom cilju, a to je bolje, stabilnije i uspešnije poslovanje svih nas koji poslujemo na ovom tržištu“, rekao je Miodrag Stojanović, Izvršni direktor za prodaju i distribuciju u sektoru stanovništva.

„Cilj akcije „Vredne vredi podržati“ jeste da sa klijentima ostvari čvrste i dugoročne partnerske odnose, pruži im podršku, bude deo uspešnog razvoja njihovog poslovanja i nagradi lojalnost. Tokom trajanja akcije svim mikro i malim preduzećima Sberbank Srbija nudi priliku da podnesu zahtev za široku paletu usluga i proizvoda specijalno kreiranih baš za ove segmente. Mi u Sberbank prepoznajemo značaj i doprinos male privrede i baš zbog toga težimo da budemo prepoznati kao siguran partner klijentima i podržimo njihov rast i razvoj“, istakao je Vladimir Bošković, član Izvršnog odbora za korporativno bankarstvo i globalna tržišta.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ovu akciju je prvi put pokrenula Sberbank Srbija 2017. godine sa ciljem da podrži klijente iz segmenta male privrede i da bude deo uspešnog razvoja njihovog poslovanja.

Deo atmosfere s ovog sjajnog događaja možete pogledati na Sberbank youtube kanalu: http://bit.ly/381LksA

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pr sadržaj Sberbank Srbija Vredne vredi podržati

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana