Tekst objavljen: 03.03.2021 16:05        


Sava osiguranje Beograd posluje na tržištu osiguranja Srbije više od 13 godina. Kompanija je stekla status pouzdanog osiguravača čiji su priroriteti usmereni ka kvalitetnoj i brzoj usluzi, a poverenje i zadovoljstvo klijenata predstavlja najviši cilj kompanije

Osiguranje kredita – najbolja ponuda Sava osiguranja!

Sava osiguranje prednjači u korišćenju visokih informacionih tehnologija koja podrazumevakupovinu polise i prijavu štete online uz najsavremeniju video identifikaciju, kada je to neophodno.

Kompanija posluje kroz dva pravna lica i to Sava neživotno osiguranje i Sava životno osiguranje. Obe kompanije su članice Sava Insurance Group-e sa sedištem u Ljubljani. Zajedno sa svojim osiguravajućim kompanijama i povezanim društvima predstavlja jednu od najvećih grupa osiguranja u jugoistočnoj Evropi. Pažljivo definisanim asortimanom proizvoda, kompanija omogućava svojim klijentima da odaberu optimalan nivo finansijske sigurnosti na osnovu svojih specifičnih potreba i mogućnosti. Važne konkurentske prednosti predstavljaju kvalitetna i inovativna ponuda dostupna i putem interneta prodavnice, širok spektar programa osiguranja i brza obrada i isplata šteta. U ovom momentu društva imaju poslovne jedinice u skoro 30 većih gradova Srbije.

Kako kroz ispunjenje zahteva banke kreditora zadovoljiti i lične potrebe?

Najbolja ponuda koju u martu i aprilu pruža Sava osiguranje je vezana za kupovinu nekretnine iz kredita neke od poslovnih banaka. U pitanju je programSigurnost kredit- osiguranja otplate kredita u slučaju smrti osiguranika uz koji se besplatno dobija osiguranje nekretnine godinu dana. Ove dve polise obezbeđuju da zahtevi banke budu ispunjeni kad je u pitanju sigurnost plasiranog novca ali što je još važnije ove polise obezbeđuju kupca stana i sigurnost njegove porodice. Program osiguranja u potpunosti štiti porodicu tako što u slučaju smrti osiguranika – korisnika kredita, Sava osiguranje preuzima dalju obavezu otplate kredita, a porodica više nema opterećenje po tom osnovu. Drugim rečima, dug sa naslednika prelazi na osiguravajuću kompaniju.

Premija osiguranja kredita kod Sava osiguranja se plaća prvih 80% vremena trajanja kredita, tj. za stambeni kredit od 20 godina premija osiguranja se plaća 16 godina, a osiguranje važi do isteka punog perioda otplate kredita. Istovremeno, nekretnina je prvih godinu dana kredita osigurana gratis za ugovaranje putem telefonskog poziva i video identifikacije, a ova akcijska ponuda traje do kraja aprila 2021.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Koristi od ugovaranja osiguranja kredita uz gratis osiguranje nekretnine godinu dana:

• Odgovara zahtevima banke za životnim osiguranjem prilikom podnošenja zahteva za kredit
• Ukoliko dođe do osiguranog slučaja, Sava osiguranje preuzima otplatu kredita u potpunosti
• Premija se plaća 80% vremena trajanja kredita, dok poslednjih 20% vremena osiguranje važi ali se premija ne plaća.

Ako još uvek niste sigurni koja ponuda osiguranja kredita je najbolja na tržištu pročitajte i ovo:

Sava osiguranje je jedina osiguravajuća kompanija na tržištu Srbije koja pruža mogućnost osiguranja kredita iz fotelje. Dovoljno je pozvati 011/36 43 628 ili započeti čet na njihovoj internet stranici.

Osiguranje je mnogo više od samog ugovora o osiguranju. To je odnos dve strane koji poštujemo i negujemo kako bi postalo održivo i stabilno partnerstvo a drugoj strani pružilo istinski osećaj sigurnosti.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
osiguranje kredita sava osiguranje pr sadržaj kreditno osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana