Tekst objavljen: 03.11.2020 10:15        


MyTrendyPhone je danska onlajn prodavnica koja se bavi prodajom opreme za mobilne telefone, iPad i tablet, kao i samim gedžetima i Bluetooth opremom.

MyTrendyPhone - skandinavsko ime za mobilnu opremu

Asortiman od više od 100.000 različitih proizvoda i povoljne cene obezbedili su im jaku poziciju na tržištu mobilnih telefona ne samo u Danskoj, već i u preko 10 drugih evropskih zemalja, među kojima su Velika Britanija, Nemačka i Francuska. Odnedavno MyTrendyPhone posluje i u Srbiji.

Onlajn šop je počeo sa radom 2003. godine i za 17 godina postao jedna od najvećih prodavnica opreme za mobilne telefone u Evropi sa preko 5.000.000 zadovoljnih kupaca. MTP tim broji 300 zaposlenih širom kontinenta, a ponuda na sajtu obuhvata sve tipove opreme za mobilne telefone, ali i tablete, laptop i desktop računare i ostale gedžete, kao i same uređaje.

U ponudi su oprema i uređaji vodećih svetskih brendova po konkurentnim cenama. Na ovom sajtu brzo i lako možete naručiti sve od opreme za svoj Apple, Samsung, Huawei, hp, LG ili Asus uređaj, a besplatnim učlanjenjem u Trendy Club ostvarujete 7% popusta na sve proizvode u vrednosti manjoj od 15.000 dinara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Pored dnevnih i nedeljnih akcija, MyTrendyPhone garantuje i najniže cene na tržištu. Ako u periodu od 30 dana od kupovine na ovom sajtu pronađete naručeni proizvod po nižoj ceni, MTP će Vam nadoknaditi razliku.

Posetite MyTrendyPhone.rs već danas i saznajte zašto su lideri u svom poslu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
my trendy phone pr sadržaj smartfon pametni telefoni

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana