Tekst objavljen: 31.01.2020 8:55        


Kada se razmatra kupovina nekretnine na kredit, svi smo svesni da biramo banku sa kojom ćemo jako dugo sarađivati 

Humanošću do krova nad glavom

Zato je važno odabrati instituciju kojoj verujemo, koja nam nudi pravu opciju za naše potrebe, koja ume da odgovori na naše specifične zahteve, a NLB Banka je jedna od institucija koja se u ovom kontekstu sve češće pominje.

U NLB Banci, znamo da je kupovina nekretnine jedna od najznačajnijih investicija u životu i zato smo tu za vas, da vas posavetujemo, da budemo vaš partner i pomognemo da tu investiciju realizujete što jednostavnije.

Sa željom da vas podržimo kada želite da obezbedite krov nad glavom za sebe i one koje volite, ponudili smo stambene kredite sa rokom otplate do 30 godina, sa minimalnim učešćem od 20 odsto ili bez učešća i depozita. Više o stambenim kreditima NLB Banke možete pročitati ovde.

I to nije sve! Pomažući vama da dođete do krova nad glavom, odlučili smo da pomognemo i onima koji krov nad glavom nemaju. Zato je NLB Banka krajem 2019. godine pokrenula akciju namenjenu podršci jednoj od ranjivih kategorija stanovništva koji spadaju među najmarginalizovanije – beskućnicima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Uz svaki odobreni stambeni kredit, banka je izdvajala 10 hiljada dinara za podršku institucijama u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, koje brinu o beskućnicima, sa ciljem unapređenja kvaliteta života njihovih korisnika.

Inače, u našoj zemlji, prema podacima republičkog zavoda za statistiku, živi blizu 20 hiljada ljudi bez adrese, a najveći broj beskućnika u Srbiji živi u beogradskom regionu. Oni su se našli na ulici iz različitih razloga – razvoda, migracija, bolesti, nasilja u porodici, starenja i pada društvene solidarnosti.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nlb banka beskućnici stambeni krediti pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana