Tekst objavljen: 07.09.2019 13:00        


Ove godine Udruženje banaka Srbije po drugi put organizuje BankMark - Marketing u bankama sa ciljem da okupi marketinške stručnjake koji rade u bankama, ali i sve one koji, baveći se marketingom i komunikacijama, sarađuju sa finansijskim institucijama

BankMark 2019: Jedini događaj u oblasti marketinga i komunikacija posvećen bankarima

Predstavnici Narodne banke Srbije, iz Sektora za zaštitu korisnika, potvrdili su svoje učešće tako da će BankMark 2019 pružiti priliku učesnicima da u direktnom razgovoru sa regulatorom dobiju odgovore na pitanja vezana za primenu Odluke o bližim uslovima oglašavanja finansijskih usluga.

Ovaj segment nastaviće se pričom o samoregulativi i novoosnovanoj Nacionalnoj asocijaciji za etičke standarde u oglašavanju, ali i aktuelnoj tematici koju pokreće nedavno usvojeni Zakon o zaštiti podataka o ličnosti.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Uvek aktuelna tema odnosa agencije i klijenta biće obrađena u okviru panela Šta se dešava na relaciji agencija – klijent? Da li je klijent uvek u pravu?

Ovogodišnji program obuhvata i predavanje o neuromarketingu u kontekstu bankarstva i finansija, uz eminentnog predavača dr Nikolaosa Dimitriadisa, izvršnog direktora kompanije Trizma Neuro.

Na kraju će biti predstavljeni relevantni podaci o percepciji banaka u javnosti, odnosno prisustvu banaka u medijima.

Program, registracioni formular i biografije predavača možete naći ovde, a čitav događaj zakazan je za 27. septembar u hotelu Falkenstainer.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
bankari banke pr sadržaj marketing u bankama bank mark

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana