Tekst objavljen: 31.10.2019 12:10        


Cirkularna ekonomija za štednju resursa

Banca Intesa organizuje radionicu za najmlađe povodom Dana štednje

Banca Intesa obeležava svetski Dan štednje kroz nastavak programa finansijske edukacije pod pokroviteljstvom svoje matične grupe Intesa Sanpaolo i Muzeja štednje u Torinu, koji je ove godine posvećen značaju štednje resursa koja se ostvaruje kroz cirkularnu ekonomiju i zaštitu životne sredine.

Edukativna radionica pod nazivom „Manje smeća - veća sreća“ biće organizovana 05.11.2019. za prvake osnovne škole Sveti Sava u Pančevu. Mališani će prvo pohađati specijalno osmišljen čas posvećen cirkularnoj ekonomiji i zaštiti životne sredine, a potom će na radionicu iz svojih kuća doneti predmete ili materijale koji se mogu reciklirati, poput novina, sveski, kartonskih kutija, plastičnih flaša i druge ambalaže, koje treba da iskoriste na kreativan način. Kako bi uvidela da se od predmeta koji više nisu u upotrebi mogu napraviti korisne stvari koje imaju novu vrednost, deca će na kraju radionice od ovih materijala praviti muzičke instrumente i svirati na njima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Radionica „Manje smeća - veća sreća“ je deo šireg programa grupe Intesa Sanpaolo pod nazivom „Umetnost štednje“. Program je osmislio Muzej štednje, interaktivna multimedijalna laboratorija Grupe, a sprovodi se kroz niz radionica, izložbi i različitih edukativnih sadržaja širom Italije i u zemljama u kojima posluju banke članice ISBD divizije Grupe. Kompletan program aktivnosti koje se ove godine realizuju u okviru inicijative „Umetnost štednje“ može se pronaći na www.museodelrisparmio.it i www.gallerieditalia.com.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
radionica banca intesa Nedelja štednje pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana