Tekst objavljen: 21.08.2020 15:25        


Srpska nacionalna avio-kompanija spremna da reaguje na ublažavanje mera za putovanja u Švajcarsku iz Srbije

Air Srbija planira 14 letova nedeljno do Ciriha tokom septembra

Air Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, spremno dočekuje odluku Švajcarske o ukidanju obaveznog desetodnevnog karantina za putnike koji dolaze iz Srbije i u zavisnosti od potražnje razmotriće povećanje kapaciteta na svojim letovima do Ciriha. Od početka postepene obnove letova 21. maja do danas, linija za Cirih je, pored Njujorka, jedna od najboljih ruta Air Srbije na kojoj je do sada obavljeno ukupno 216 letova i prevezeno preko 14 hiljada putnika.

Srpska nacionalna avio-kompanija tokom septembra planira da do Ciriha leti do 14 puta nedeljno, na taj način stavljajući putnicima na raspolaganje najveći broj letova između Srbije i Švajcarske, a zahvaljujući svom matičnom aerodromu u Beogradu takođe i odličnu povezanost sa širim regionom.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

„Kao vodeća avio-kompanija i prvi izbor za sve koji putuju između Srbije i Švajcarske, ponosni smo što našim putnicima možemo da ponudimo dodatne pogodnosti i odabrali smo rutu do Ciriha kao prvu na kojoj ćemo predstaviti našu novu kampanju Uvek više. U okviru te kampanje predstavićemo nove pogodnosti, za koje smo sigurni da će se svideti našim putnicima i koje će nas razlikovati u odnosu na konkurenciju“, izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije Air Srbije. On je dodao da "kampanja Uvek više nudi putnicima Air Srbije posebne pogodnosti, poput fleksibilnosti da se let besplatno pomeri do 24 sata pre predviđenog vremena polaska, 50 odsto popusta na avionske karte za decu mlađu od 12 godina, besplatan ulazak u Premijum salon u Beogradu već sa kartama u Comfort tarifi i nedavno uvedenom prioritetnom prijavom na let za porodice sa decom na specijalnom porodičnom šalteru, dostupnom za celokupnu mrežu letova Air Srbije."

Air Srbija preporučuje svim putnicima koji razmatraju da putuju u Cirih da sa diplomatsko-konzularnim predstavništvima Švajcarske prethodno provere da li im je, u skladu sa najnovijim merama, dozvoljeno da tamo otputuju.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
letovi do ciriha beograd cirih air srbija švajcarska avio saobraćaj cirih

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana