Tekst objavljen: 21.06.2020 18:00        


Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije uspostaviće 16. jula letove do Osla

Air Srbija od 16. jula leti za Oslo

Letovima četvrtkom i nedeljom do glavnog aerodroma norveške prestonice Oslo Gardermoen, srpska nacionalna avio-kompanija ponovo će uspostaviti liniju na kojoj je do 2008. godine decenijama leteo njen prethodnik JAT. Na taj način, Er Srbija će omogućiti još bolju povezanost regiona sa Skandinavijom, uz pogodne konekcije iz Osla preko Beograda do Sarajeva, Tivta, Podgorice, Skoplja, Bukurešta, Sofije, Soluna i drugih destinacija u mreži srpske kompanije.

Istovremeno, Er Srbija će u odnosu na ranije planove dodatno intenzivirati saobraćaj prema Italiji i Nemačkoj. Između Beograda i Milana, kao i Beograda i Diseldorfa, srpska nacionalna avio-kompanija sada će povećati broj letova i saobraćaće sedam puta nedeljno. Uz nedavnu najavu povećanja nedeljne frekvencije ka Berlinu i Frankfurtu, Er Srbija će tokom špica sezone predstavljati glavnu sponu između regiona i Nemačke sa čak 31 direktnim letom nedeljno iz Beograda.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

"Izuzetno nas raduje što ćemo u našu mrežu uvrstiti još jedan od glavnih evropskih aerodroma i tako obezbediti povezanost sa Beogradom i preko Beograda ka širem regionu jugoistočne Evrope. Nastavljamo da se i u ovim izmenjenim uslovima poslovanja prilagođavamo potražnji na tržištu i potrebama naših putnika. Kao lider u regionu, naša je obaveza da predvodimo oporavak avio-saobraćaja, posle svih izazova koji su ga zadesili," rekao je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije.

Letovi između Osla i Beograda omogućiće građanima Norveške poreklom iz Srbije i drugih zemalja regiona da budu bolje povezani sa svojim porodicama i prijateljima koji žive na Balkanu. Istovremeno, očekuje se da ovi letovi doprinesu jačanju turističkih i poslovnih veza regiona i Skandinavije. Kada je reč o letovima do Milana, Er Srbija ostaje posvećena italijanskom tržištu na kome uspešno posluje još od ranih 1950-tih godina. Pri tome će biti zadržana popularna kombinacija jutarnjih i večernjih letova, pogodnih i za poslovna i za turistička putovanja.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
novi letovi iz beograda nove linije oslo air srbija let za oslo

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana