Tekst objavljen: 02.12.2019 14:55        


Er Srbija ponovo je potvrdila lidersku poziciju u regionu osvojivši najbolje ocene među kompanijama jugoistočne Evrope u kategorijama bezbednosti i proizvoda

Air Srbija dobila najviše ocene od svih kompanija u regionu

Prema analizi portala za rejting u oblasti civilne avijacije AirlineRatings.com, srpski nacionalni avio-prevoznik ocenjen je sa maksimalnih sedam zvezdica za bezbednost i uvršten među najbezbednije avio-kompanije, dok su kompletan proizvod i usluga ocenjeni sa pet zvezdica što je najbolji rezultat u regionu jugoistočne Evrope.

“To što smo sačuvali lidersku poziciju u jako oštroj konkurenciji i drugu godinu zaredom dobili najbolje kombinovane ocene pokazuje da idemo u dobrom smeru i da spadamo u red najboljih kompanija u ovom delu sveta. Iako smo zadovoljni, nastavljamo da unapređujemo ponudu, jer samo tako možemo da ispratimo povećanu tražnju koja u poslednjem kvartalu prevazilazi sve rekorde od kada poslujemo. Uveren sam da će sve ono što pripremamo u narednom periodu rezultirati još boljim ocenama stručne javnosti, ali i još većim zadovoljstvom putnika“, izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Er Srbija je, uz iste ocene kao u tekućoj, i 2018. godine bila najbolje ocenjena kompanija u regionu. Kao najbolju avio-kompaniju za 2020. godinu portal AirlineRatings.com izabrao je Er Nju Ziland, dok je prošlogodišnji pobednik Singapur erlajns osvojio prestižnu nagradu za prvu klasu. Katar Ervejz dobitnik je dva priznanja – za najbolji ketering i najbolju biznis klasu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Airline Ratings pr sadržaj air srbija region

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana