Tekst objavljen: 14.08.2014 12:50        


Jednokratnom uplatom premije u iznosu od najmanje 2.000 evra, na period od 10 godina, kroz proizvod Moja Dobit kompanije Wiener Stӓdtische osiguranje obezbeđuje se garantovana osigurana suma za oko 28% veća od uplaćenih sredstava.

Wiener: životno osiguranje kao isplativa investicija

Ovome se dodaje i očekivana dobit tokom navedenog perioda, pa je očekivana isplata u slučaju doživljenja, po isteku navedenog perioda, veća za više od 40%.

Ova vrsta osiguranja se ugovara isključivo na deset godina, mogu je ugovoriti osobe od 14 do 65 godina, a minimalan iznos jednokratne uplate je 2.000 evra.

Primer 1: ženska osoba od 30 godina na jednokratnu uplatu od 10.000 evra sa trajanjem osiguranja od deset godina, po isteku tog perioda dobija garantovanu osiguranu sumu u slučaju doživljenja od 12.826 evra. Kad se tome doda očekivana dobit tokom navedenog perioda, ukupna očekivana isplata bila bi 14.273 evra.

Primer 2: muška osoba od 40 godina na jednokratnu uplatu od 2.000 evra sa trajanjem osiguranja od deset godina, po isteku tog perioda dobija garantovanu osiguranu sumu u slučaju doživljenja od 2.567 evra. Kad se tome doda očekivana dobit tokom navedenog perioda, ukupna očekivana isplata bila bi 2.857 evra.

Kako je „Moja Dobit“ mešovito osiguranje života, to znači da vlasnik polise ima osiguravajuće pokriće i u slučaju smrti, i to tako što osigurana suma raste tokom perioda osiguranja po stopi od 2,66% godišnje: u slučaju smrti osiguranika, korisniku osiguranja se isplaćuje osigurana suma koja je iz godine u godinu veća za navedenu stopu rasta.

Prednost proizvoda Moja Dobit u odnosu na klasično mešovito životno osiguranje je u tome što je veća osigurana suma, pa time i očekivana isplata: kod klasičnog životnog osiguranja iznos koji se isplaćuje na kraju osiguranog perioda u slučaju doživljenja kreće se oko 26-27 odsto; a kod programa „Moja Dobit" očekivana isplata po isteku perioda veća je za više od 40 procenata.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

3 komentara

  1. User image
    Ivan 12.03.2015 14:11

    Pitanje
    Uplatim životno osiguranje.
    Ponudim odličan projekat iz oblasti energetike.
    Dali bi vaša kompanija finansirala dobar projekat?

  2. User image
    Ivan 12.03.2015 16:39

    Uvažen, očekujem Vaš odgovor a ne vašu reklamu!
    U nadi u skorašnji odgovor srdačan pozdrav.

  3. User image
    Kamatica 13.03.2015 11:56

    Ivane, mi smo finansijski portal, vaš zahtev treba da prosledite u Wiener Stӓdtische osiguranje i od njih ćete dobiti precizan odgovor. Srdačan pozdrav

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
wiener osiguranje Wiener Stadtische

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana