Tekst objavljen: 22.08.2014 16:32        


U prvoj polovini 2014. godine Triglav Grupa i Zavarovalnica Triglav su dobro poslovale. Neto dobit Triglav Grupe i matičnog društva se povećala u odnosu na isto polugodište prošle godine pa je u Triglav Grupi iznosila 56,3 miliona evra, dok je Grupa obračunala 487,8 miliona evra premije.

Uspešno polugodište za Triglav Grupu

Prvu polovinu ove godine Triglav Osiguranje Beograd je završilo sa pozitivnim poslovnim rezultatom. U pomenutom periodu Društvo je realizovalo rast ukupne bruto premije osiguranja od 22 % u odnosu na isti period prethodne godine, što je gotovo za 4 % više od planiranog.

Ažurni kod isplate šteta
Triglav Osiguranje Beograd je, u prvih šest meseci, znatno poboljšalo ažurnost u isplati šteta po osnovu osiguranja od autoodgovornosti (AO). Ove godine se Društvo svrstalo među sedam najuspešnijih osiguranja na srpskom tržištu.
Član Triglav Grupe, koji je u prvom polugodištu poslovao sa dobiti, povećao je svoj udeo na srpskom tržištu, pa on sada iznosi 3,3 %. Dragan Marković, izvršni direktor Triglav Osiguranja Beograd je istakao: “U cilju što adekvatnijeg zadovoljenja potreba klijenata, Triglav Osiguranjekontinuirano radi na širenju prodajne mreže, proširenju svoje ponude kroz uvođenje novih i unapređenje postojećih proizvoda kao i na poboljšanju kvaliteta usluge. Kao korak dalje u nameri da se što više približi svojim klijentima, Triglav Osiguranje je krajem jula meseca otvorilo nova prodajna mesta u Mercator centrima u Beogradu i Novom Sadu, kao i u Roda centru u Nišu. Osim toga vidljivi su pozitivni učinci poslovne saradnje sa kompanijom Mercator S, na osnovu koje vlasnici Pika kartice zaključuju pojedina osiguranja sa popustom od 25 %.”

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
triglav

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana