Tekst objavljen: 14.04.2014 12:59        


U protekle tri i po godine, uprkos izazovima koji su karakterisali globalno tržište, UniCredit Banka Srbija je nastavila da unapređuje svoju saradnju sa kompanijom Bassilichi CEE, značajnim evropskim igračem kada je u pitanju poslovanje sa POS (Point of Sale) terminalima.

Unikredit: Više od 240 POS terminala  u taksijima

Tokom ovog perioda, dve kompanije ne samo da su uspele da unaprede postojeću, već i da razviju nove načine saradnje. Naime, pored standardne instalacije POS terminala u maloprodajnim objektima, UniCredit Banka i Bassilichi CEE su proširile svoju mrežu terminala ulaskom na “neiskorišćene” delove tržišta.

Na konferenciji “Tehnobank 2014”, Bassilichi CEE i UniCredit Banka su predstavili prve rezultate svog izuzetno važnog projekta uvođenja POS terminala u vozila Udruženja “Naxis taksi”. Ovaj projekat koji ima za cilj da se POS terminali približe nestandardnim korisnicima, ne posmatra se kao inovativan samo u Srbiji, već i u okruženju.

Više od 240 POS terminala je instalirano u vozila “Naxis taksija”, a o uspešnosti projekta svedoči kontinuirani rast broja transakcija. Naime, od septembra prošle, do februara ove godine, plaćanje taksi usluga putem platnih kartica je uvećano 4 puta. Za ovaj jedinstveni projekat i implementaciju najboljeg tehnološkog rešenja u bankarstvu Bassilichi CEE i UniCredit Banka Srbija su nagrađene na konferenciji “Tehnobank 2014”.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
UniCredit unikredit taksi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana