Tekst objavljen: 14.04.2014 16:29        


UniCredit Leasing je tokom trajanja 4. Beogradskog sajma automobila predstavio specijalnu ponudu za finansiranje vozila za pravna i fizička lica koja traje do 30. aprila ove godine.

UniCredit Leasing: Specijalnom ponudom do vozila

U okviru nje, a zahvaljujući saradnji sa različitim vendorima, ova lizing kuća je svojim klijentima ponudila Lizing plus, adekvatno rešenje za finansiranje vozila, na period do 60 meseci, po kamatnim stopama koje se kreću već od 2,99%.

Tako na primer, ukoliko se klijent opredeli za Lizing plus kako bi finansirao nabavku vozila čija je bruto vrednost 10.000 evra, neophodno je da položi minimalno učešće u iznosu od 2.000 evra, dok bi iznos neto finansiranja bio 8.000 evra. Uz nominalnu kamatnu stopu od 2,99 % godišnje i period finansiranja od 60 meseci, mesečna rata lizinga iznosila bi oko 143 evra.

Pored Lizing plusa, UniCredit Leasing malim i srednjim preduzećima nudi Fleš lizing koji pored brze i jednostavne procedure odobrenja, karakterišu i konkurentne kamatne stope.

Posebna pogodnost ovog proizvoda je da preduzećima koja su tek u začetku i posluju najmanje 6 meseci, omogućava nabavku putničkih i lakih komercijalnih vozila do 3,5t nosivosti. Fleš lizing se odobrava za finansiranje vozila do 30.000 evra bruto nabavne vrednosti, na period finansiranja do 60 meseci i uz minimalno učešće do 20% od neto vrednosti vozila.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
lizing automobila unicredit leasing

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana