Tekst objavljen: 13.03.2014 14:46        


Kao jedna od vodećih lizing kuća, prisutna u Srbiji već 10 godina, UniCredit Leasing će i ove godine predstaviti svoju ponudu na 4. Beogradskom sajmu automobila, “BG CAR SHOW”, koji će se održati u periodu od 14. do 23. marta 2014. godine.

Sajam automobila: Specijalna ponuda UniCredit Leasinga

Posebno za tu priliku, kako bi izašao u susret željama i potrebama kako postojećih, tako i potencijalnih klijenata, UniCredit Leasing je kreirao specijalne ponude za finansiranje vozila za fizička, pravna lica i preduzetnike. Pored povoljnijih uslova finansiranja, ova lizing kuća će za vreme trajanja sajma automobila, građanima obezbediti posebne popuste za kupovinu korišćenih vozila.

Posetiocima “BG CAR SHOW-a” će biti predstavljen Lizing plus kao adekvatno rešenje za finansiranje vozila za fizička i pravna lica. Ovaj proizvod se sada odobrava uz niži administrativni trošak, na period finansiranja do 60 meseci i uz znatno nižu nominalnu kamatnu stopu od 3,99% godišnje.

Pored toga, UniCredit Leasing nudi rešenje za finansiranje vozila za pravna lica i preduzetnike uz pomoć Fleš lizinga. Procedura odobrenja ovog proizvoda je dodatno ubrzana i pojednostavljena, a klijentima je obezbeđeno i finansiranje po znatno povoljnijim uslovima.

Nominalna kamatna stopa za Fleš lizing iznosi 4,99% godišnje, a minimalno učešće 20%. Zahtev za lizing mogu podneti firme koje posluju najmanje 6 meseci u kontinuitetu i u trenutku podnošenja zahteva, nisu u blokadi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
unicredit leasing lizing

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana