Tekst objavljen: 01.08.2014 16:37        


Crédit Agricole banka Srbija je u saradnji sa kompanijom Euronet services postavila tri bankomata u Guči tokom trajanja Sabora trubača, od kojih se dva nalaze na specijalnoj mobilnoj prikolici, a sve u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga klijentima. Bankomati će biti na raspolaganju klijentima od 1. do 15. avgusta 2014. godine.

Mobilni bankomati Crédit Agricole tokom Sabora trubača

“Mobilni bankomati su novost u Srbiji a koncept je osmišljen da omogući brzu i jednostavnu postavku bankomata na manifestacijama koje traju nekoliko dana i na kojima se očekuje veći broj posetilaca. Mobilni bankomati po funkcionalnosti se ne razlikuju od standardnih bankomata jer novac može da se podigne karticama DinaCard, Visa i MasterCard na potpuno bezbedan i komforan način” izjavila je Božana Kojčić, Rukovodilac Sektora za podršku alternativnim kanalima distribucije u Crédit Agricole banci Srbija.

Jedan bankomat će tokom Sabora trubača u Guči biti postavljen u Broćića Avliji dok će druga dva biti na prikolici u susednoj ulici koja takođe vodi do stadiona gde se održava centralna manifestacija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
credit agricole

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana