Tekst objavljen: 25.04.2014 11:22        


Crédit Agricole banka Srbija je u skladu sa ciljem da se unapredi finansiranje u domaćoj valuti, u toku tekuće kampanje kredita za održavanje likvidnosti i finansiranje obrtnih sredstava za mala preduzeća i preduzetnike, za nepuna dva meseca uvećala produkciju dinarskih kredita za 51% u odnosu na isti period prošle godine.

Crédit Agricole: Upola više kredita za malu privredu

Kredit je u ponudi pod uslovima koji su povoljniji od onih koji su odobravani kroz subvencije Republike Srbije tokom protekle 2 godine: fiksna kamatna stopa već od 11.5% za kredite u RSD i period otplate do 18 meseci.

Imajući u vidu kompleksnu makroekonomsku situaciju s jedne strane i sve izraženiju potrebu za finansiranjem likvidnosti i obrtnih sredstava kvalitetnim izvorima finansiranja s druge strane, Crédit Agricole banka Srbija je pristupila ovom problemu na društveno odgovoran način da bi pružila podršku maloj privredi.

U filijalama Crédit Agricole banke širom Srbije svi zainteresovani klijenti mogu dobiti preciznije informacije o kreditu sa fiksnom dinarskom ratom za održavanje likvidnosti i finansiranje obrtnih sredstava.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
credit agricole Kredi Agrikol

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana